• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Puolukka-kookostorttu

Puolukka-kookostorttu
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 10 annosta
  • 30 - 60 min
  • 449 kcal / 100 g

Ainekset

10 annosta

Päälle

Valmistus

30 - 60 min
  1. Vaahdota pehmeä rasva ja sokeri. Lisää muna voimakkaasti sekoittaen. Lisää vehnäjauho-leivinjauheseos taikinaan. Sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi. Levitä taikina jauhotetuin sormin piirakkavuoan (halkaisija 24 cm) pohjalle ja reunoille. Paista pohjaa 175-asteisessa uunissa alimmalla tasolla noin 10 minuuttia.
  2. Sekoita sokeri ja kookoshiutaleet sulatettuun, jäähtyneeseen rasvaan. Levitä jäiset puolukat torttupohjalle ja ripottele päälle sokeri-perunajauhoseos. Jaa kookosseos pieninä nokareina puolukoiden päälle.
  3. Paista puolukka-kookostorttua uunin alimmalla tasolla vielä noin 20 minuuttia. Tarjoa vaniljajäätelön kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit leipoa piirakan myös suorakaiteen muotoiseen vuokaan.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 449 kcal1 880 kJ
  • Proteiinia4 g
  • Hiilihydraatteja37,7 g
  • Rasvaa30,9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille