• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Puolukka-omena-rahkapaistos

Puolukka-omena-rahkapaistos
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 63,6 kcal / 100 g

Ainekset

5 annosta

Kuorrutus

Pinnalle

    • mantelilastuja

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori omenat halutessasi ja lohko ne. Pane lohkot vuokaan ja lisää sitruunanmehu. Sekoita kohmeisiin puolukoihin sokeri ja perunajauhot. Lisää seos vuokaan.
  2. Sekoita rahkan joukkoon sokeri ja munat. Levitä kuorrutus omenoiden ja puolukoiden päälle. Ripottele päälle mantelilastuja.
  3. Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia. Tarjoa haaleana.

Ravintosisältö per 100 g

  • 63,6 kcal266 kJ
  • Proteiinia2,99 g
  • Hiilihydraatteja13,2 g
  • Rasvaa0,92 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille5