Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
Puolukka-omena-rahkapaistosTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Puolukka-omena-rahkapaistos

Puolukka-omena-rahkapaistos krunaa kahvipöydän. Tämä sadonkorjuuajan piirakka maistuu melkein kaikille.

Ainekset

5 annosta

Kuorrutus

Pinnalle

    • mantelilastuja

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori omenat halutessasi ja lohko ne. Pane lohkot vuokaan ja lisää sitruunanmehu. Sekoita kohmeisiin puolukoihin sokeri ja perunajauhot. Lisää seos vuokaan.
  2. Sekoita rahkan joukkoon sokeri ja munat. Levitä kuorrutus omenoiden ja puolukoiden päälle. Ripottele päälle mantelilastuja.
  3. Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia. Tarjoa haaleana.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille28 arvostelua