• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Pyttipannu hauholaiseen tapaan

Pyttipannu hauholaiseen tapaan
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 510 kcal / annos (350g)

Ainekset

5 annosta

Paistamiseen

    • voita tai margariinia

Pinnalle

Lisäksi

Valmistus

30 - 60 min
  1. Keitä perunat kypsiksi, kuori ja leikkaa lohkoiksi.
  2. Kuumenna paistokasarissa rasva ja paista siinä perunat, sipulikuutiot ja siirrä sivuun lautaselle. Paista pannulla kuorittu ja paloiteltu lenkkimakkara kauniin ruskeaksi. Lisää joukkoon kuutioiksi leikatut leipäviipaleet ja kurkkuviipaleet, perunat ja sipulit.
  3. Paista toisessa pannussa jokaiseen annokseen yksi kananmuna rasvassa häränsilmäksi. Jaa pyttipannu lautasille ja koristele paistetulla kananmunalla. Tarjoa lisäksi aiolia.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 350g100 g

  • 510 kcal2 130 kJ
  • Proteiinia22,3 g
  • Hiilihydraatteja47,4 g
  • Rasvaa24,3 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille