Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
K-Ruoka.fi uudistuu. Käytät uutta versiota.Uudistamme K-Ruoka.fi:tä ja käytät palvelun uutta beta-versiota.
Anna palautetta tai lue uudistuksesta.lue lisää uudistuksesta.
RahkatiramisuTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Rahkatiramisu

Vaniljalla maustettu rahka maustaa perinteisen tiramisun. Helppo tiramisu valmistuu kääretorttupohjasta.

Ainekset

12 annosta

    Pohja

    Kostutus

    Täyte

    Pinnalle

      • 1/2ps(à 175 g)Fazer Susu-paloja, original

    Valmistus

    yli 60 min
    1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita jauhot, kaakao- ja leivinjauhe keskenään. Lisää jauhoseos siivilän läpi muna-sokerivaahtoon. Levitä taikina voidellun leivinpaperin päälle uunipannulle. Paista 225 asteessa uunin keskitasolla 7–8 minuuttia. Kumoa pohja sokeroidulle leivinpaperille ja poista paistopaperi.
    2. Valmista täyte. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita muna-sokerivaahtoon rahkat ja appelsiinimarmeladi.
    3. Leikkaa pohja kahtia. Nosta toinen levyistä tarjoiluvadille. Sekoita jäähtynyt kahvi ja konjakki. Kostuta levy puolella kahviseoksesta.
    4. Levitä puolet täytteestä torttupohjalle. Nosta päälle toinen levy ja kostuta sekin kahviseoksella. Levitä päälle loput täytteestä. Anna maustua kylmässä muutama tunti.
    5. Rouhi suklaapalat veitsellä ja ripottele rouhe tiramisun pinnalle.

    Tiesitkö että...

    Vinkki! Voit tehdä tiramisun myös annoskulhoihin.

    Kategoriat

    Kommentoi

    Arvosana reseptille2 arvostelua