• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Raikas sitrus-pastasalaatti ja uunilohi

Kuorruta uunilohi sitruunapestolla ja pinjansiemenillä. Raikas sitrus-pastasalaatti sopii hyvin lohen kaveriksi.
Raikas sitrus-pastasalaatti ja uunilohi
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 7-8 annosta
  • 30 - 60 min
  • 429 kcal / annos (300g)

Ainekset

7-8 annosta

Sitrus-pastasalaatti

Valmistus

30 - 60 min
  1. Valmista ensiksi sitruspasta. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, noin 13 minuuttia. Kuori ja paloittele appelsiinit ja greippi. Kuutioi kurkku. Kuori ja hienonna punasipuli.
  2. Valuta ja huuhdo pasta kylmällä vedellä. Sekoita kaikki pastan ainekset keskenään. Anna maustua kylmässä.
  3. Poista lohesta ruodot. Viillä kalaan melkein nahkaan asti ulottuvia poikittaisviiltoja. Nosta filee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin. Mausta filee ja taskut suolalla ja pippurilla. Levitä sitruunapestoa kalan viiltoihin ja pinnalle. Ripottele päälle pinjansiemeniä.
  4. Kypsennä kalaa uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia, kalan paksuudesta riippuen.

Ravintosisältö perannos 300g100 g

  • 429 kcal1 790 kJ
  • Proteiinia24,2 g
  • Hiilihydraatteja30,1 g
  • Rasvaa23,2 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille9