• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Sipulikeitto

Herkulliseen sipulikeittoon tarvitaan vain muutama raaka-aine. Klassisen keiton kruunaa leivästä ja juustosta tehty kuorrute.
Sipulikeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 56,4 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Kuorruttamiseen

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuullota sipulikuutiota rasvassa. Kaada sipulit lihaliemikuutiolla maustettuun veteen ja keitä miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia.
  2. Mausta mustapippurilla ja timjamilla. Jaa keitto uuninkestäviin kulhoihin. Pane keiton pinnalle paahtoleipää ja juustoraastetta.
  3. Kuorruta 250-asteisessa uunissa ylätasolla noin 5 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja pinta ruskistunut.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 56,4 kcal236 kJ
  • Proteiinia2,44 g
  • Hiilihydraatteja4,3 g
  • Rasvaa3,29 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 3 arvostelua