Hyppää sisältöön
Rapujuhlien juustopiirakkaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Rapujuhlien juustopiirakka

  • Annosmäärä10 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Kasvis (lakto-ovo)
Suolaisessa piirakassa maistuu parmesaani ja persilja.
  • Kasvis (lakto-ovo)

Ainekset

10 annosta

Täyte

Ravintosisältö

  • Energia
    1 745 kJ / 420 kcal
  • Rasva
    30,4 g
  • josta tyydyttynyttä
    19,2 g
  • Hiilihydraatit
    21,7 g
  • josta sokereita
    1,4 g
  • Proteiini
    13,7 g
  • Suola
    1,1 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

30 - 60 min
  1. Lisää paloiteltu kylmä voi ja vehnäjauhot taikinakulhoon. Nypi taikina murumaiseksi seokseksi. Lisää kylmä vesi ja sekoita taikina tasaiseksi. Älä kuitenkaan vaivaa taikinaa ettei se sitkisty. Peitä taikina kelmulla ja laita se kovettumaan jääkaappiin puoleksi tunniksi.
  2. Taputtele taikina voidellun piirakkavuoan (⌀ 24cm) pohjalle ja reunoille. Esipaista pohjaa 200-asteisessa uunissa keskitasolla noin 10 minuuttia.
  3. Valmista täyte. Riko kananmunien rakenne rikki kulhossa ja lisää kerma sekä raastettu juusto. Mausta suolalla, pippurilla ja persiljalla. Kaada täyte esipaistetun pohjan päälle ja paista vielä noin 20 minuuttia. Tarjoa hieman jäähtyneenä.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,0 (53 arviota)