Rapujuhlien juustopiirakka
- Annosmäärä10 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Kasvis (lakto-ovo)
Suolaisessa piirakassa maistuu parmesaani ja persilja.
- Kasvis (lakto-ovo)
Ainekset
10 annosta
- 100 g Pirkka voita
- 3 dl vehnäjauhoja
- 1/2 dl vettä
Täyte
- 3 kananmunaa
- 150 g Pirkka Parhaat parmesaania raastettuna
- 2 dl Pirkka kuohukermaa
- 1/2 tl suolaa
- ripaus mustapippuria
- 1/2 dl tuoretta persiljaa hienonnettuna
Ravintosisältö
- Energia1 745 kJ / 420 kcal
- Rasva30,4 g
- josta tyydyttynyttä19,2 g
- Hiilihydraatit21,7 g
- josta sokereita1,4 g
- Proteiini13,7 g
- Suola1,1 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
- Lisää paloiteltu kylmä voi ja vehnäjauhot taikinakulhoon. Nypi taikina murumaiseksi seokseksi. Lisää kylmä vesi ja sekoita taikina tasaiseksi. Älä kuitenkaan vaivaa taikinaa ettei se sitkisty. Peitä taikina kelmulla ja laita se kovettumaan jääkaappiin puoleksi tunniksi.
- Taputtele taikina voidellun piirakkavuoan (⌀ 24cm) pohjalle ja reunoille. Esipaista pohjaa 200-asteisessa uunissa keskitasolla noin 10 minuuttia.
- Valmista täyte. Riko kananmunien rakenne rikki kulhossa ja lisää kerma sekä raastettu juusto. Mausta suolalla, pippurilla ja persiljalla. Kaada täyte esipaistetun pohjan päälle ja paista vielä noin 20 minuuttia. Tarjoa hieman jäähtyneenä.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
- Plussa-etuPlussa-kortillaEtuhinta 3,00/2 kpl7,50/lIlman Plussa-korttia 1,59/kpl (7,95/l)
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min4,0(224 arviota)
- 30 - 60 min3,9(83 arviota)
- 30 - 60 min3,8(87 arviota)
- 30 - 60 min3,1(15 arviota)
- yli 60 min4,0(78 arviota)
- Video30 - 60 min3,9(914 arviota)
- 30 - 60 min2,9(13 arviota)
- Video30 - 60 min4,2(74 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,0 (53 arviota)