• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
RetikkapihvitTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Retikkapihvit

Noin 1,55€/annos.

  • 4 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

4 annosta

Retikkapihvit

    • 800gretikkaa
    • 1 1/2tlsuolaa
    • 2(40 g)pientä kevätsipulinvartta
    • 1kananmuna
    • 1rklPirkka Dijonsinappia
    • 1 1/2rklmaissitärkkelystä
    • 1-1 1/2rklöljyä paistamiseen

Valmistus

yli 60 min
  1. Kuori ja raasta retikat karkealla raastimen terällä siivilään. Ripottele päälle suola ja jätä kulhon päälle valumaan noin puoleksi tunniksi.
  2. Purista raastettu retikka siivilässä mahdollisemman kuivaksi.
  3. Siirrä retikkaraaste kulhoon ja lisää silputut kevätsipulinvarret, rikottu kananmuna, dijonsinappi ja maissijauho. Sekoita ja taputtele kahdeksaksi pieneksi matalaksi pihviksi.
  4. Kuumenna öljy pannulla ja paista pihvejä molemmin puolin keskilämmöllä 2-3 minuuttia, kunnes pinta on saanut kauniin paistovärin ja pihvit ovat kypsyneet sisältä.
  5. Tarjoa keitetyn riisin tai keitettyjen perunoiden sekä tartar-kastikkeen kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille