• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Riista-bataattivuoka

Herkullinen ja helppotekoinen riista-bataattivuoka maistuu vaikka raikkaan salaatin kanssa.
Riista-bataattivuoka
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • yli 60 min
  • 273 kcal / annos (350g)

Ainekset

6 annosta

Pinnalle

Valmistus

yli 60 min
  1. Leikkaa kuoritut, halkaistut sipulit ja porkkanat ohuiksi viipaleiksi. Viipaloi myös kuorittu, lohkottu palsternakka ja hienonna puhdistetut lehtisellerin varret.
  2. Kuumenna rasva paistokasarissa, lisää ja ruskista riistakäristysliha kahdessa erässä.
  3. Sekoita sipulisuikaleet lihan joukkoon paistokasariin kuullottumaan. Lisää joukkoon porkkana, palsternakka ja lehtiselleri kypsymään. Kaada paistokasariin pastakastike ja mausta seos. Hauduta kannen alla noin 15 minuuttia.
  4. Kaada riistakäristyskastike uunivuokaan. Sekoita bataattisoseeseen kananmuna ja levitä bataattisose riistakäristyksen päälle. Kypsennä 200 asteessa uunin alatasolla noin 30 minuuttia. Hienonna pinnalle tuoretta timjamia. Tarjoa riista-bataattivuoka salaatin kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 350g100 g

  • 273 kcal1 140 kJ
  • Proteiinia21 g
  • Hiilihydraatteja27 g
  • Rasvaa9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu