Hyppää sisältöön
Riista-bataattivuokaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Riista-bataattivuoka

  • Annosmäärä6 annosta
  • Valmistusaikayli 60 min
  • Gluteeniton
Herkullinen ja helppotekoinen riista-bataattivuoka maistuu vaikka raikkaan salaatin kanssa.
  • Gluteeniton

Ainekset

6 annosta

Pinnalle

Ravintosisältö

  • Energia
    389 kJ / 93 kcal
  • Rasva
    2,7 g
  • josta tyydyttynyttä
    0,9 g
  • Hiilihydraatit
    9,8 g
  • josta sokereita
    4,3 g
  • Proteiini
    6,1 g
  • Suola
    0,6 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

yli 60 min
  1. Leikkaa kuoritut, halkaistut sipulit ja porkkanat ohuiksi viipaleiksi. Viipaloi myös kuorittu, lohkottu palsternakka ja hienonna puhdistetut lehtisellerin varret.
  2. Kuumenna rasva paistokasarissa, lisää ja ruskista riistakäristysliha kahdessa erässä.
  3. Sekoita sipulisuikaleet lihan joukkoon paistokasariin kuullottumaan. Lisää joukkoon porkkana, palsternakka ja lehtiselleri kypsymään. Kaada paistokasariin pastakastike ja mausta seos. Hauduta kannen alla noin 15 minuuttia.
  4. Kaada riistakäristyskastike uunivuokaan. Sekoita bataattisoseeseen kananmuna ja levitä bataattisose riistakäristyksen päälle. Kypsennä 200 asteessa uunin alatasolla noin 30 minuuttia. Hienonna pinnalle tuoretta timjamia. Tarjoa riista-bataattivuoka salaatin kanssa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,7 (6 arviota)

  • Nirso
    1 vuosi sitten
    Omaan makuun tosi makeaa, eli meillä ei mene jatkoon. Liha ei ehtinyt mureaksi tuossa ajassa. Saattaisin siis vaihtaa riistakäristyksen johonkin muuhun lihaan. Ja hauduttaisin sitä pitempään. Mutta varmasti jonkun makumaailmaa tämä palvelee.
  • Sipsu
    5 vuotta sitten
    Enpä ole tällaista ennen tehnyt. Tuli tehtyä vegaaniversiona härkiksen kanssa! Nam! Hyvää oli. Hyvin yhdistyy tässä kaksi ruokalajia yhteen.