Rosmariini-passionkääretorttuTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Rosmariini-passionkääretorttu

Raikas keväinen kääretorttu saa makua passionhedelmästä ja rosmariinista. Noin 0,80€/viipale*

  • 10-12 viipaletta
  • yli 60 min

Ainekset

10-12 viipaletta

Täyte ja kuorrutus

    • 2prk(á 200 g)Arla Ihana persikka-passionrahkaa
    • 2rklsokeria
    • 3(n. 1/2 dl)passionhedelmää

Pinnalle

    • tomusokeria
    • 2-3passionhedelmää
    • oksa rosmariinia

Valmistus

yli 60 min
  1. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja hienonnettu rosmariini kevyesti käännellen.
  2. Levitä taikina leivinpaperilla peitetylle uunipellille. Paista 225 asteessa uunin keskitasolla noin 6 minuuttia.
  3. Kumoa kypsä pohja sokeroidulle leivinpaperille. Irrota paistopaperi tortun pinnalta. Anna jäähtyä.
  4. Vatkaa kerma napakaksi vaahdoksi ja sekoita joukkoon rahka ja sokeri. Kaavi lusikalla passionhedelmistä siemenet ja sekoita rahkaseokseen.
  5. Levitä täyte jäähtyneen torttulevyn päälle ja kääri rullaksi. Kääri torttu leivinpaperiin ja nosta jääkaappiin maustumaan tunniksi.
  6. Siivilöi tortun pinnalle runsaasti tomusokeria. Lusikoi päälle passionhedelmää ja nypi rosmariinista vihreitä tupsuja koristeeksi.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan 2/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu