• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
Rosmariini-piimäkakkuTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Rosmariini-piimäkakku

Piimäkakku on helppo tehdä. Sekoita vain ainekset keskenään. Kakku säilyy pitkään mehevänä. N. 0,05€/annos.

  • n. 25 viipaletta
  • yli 60 min

Ainekset

n. 25 viipaletta

Valmistus

yli 60 min
  1. Voitele ja korppujauhota rengasvuoka (tilavuus 1,8 l). Hienonna rosmariini huhmaressa. Sekoita kuivat aineet keskenään.
  2. Sulata rasva ja sekoita joukkoon marmeladi. Lisää jauhoseokseen piimä, siirappi ja lopuksi rasvaseos. Sekoita ainekset puuhaarukalla tai taikinakaapimella juuri ja juuri sekaisin.
  3. Kaada taikina vuokaan. Paista 175 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 50 minuuttia. Jos kakun pinta tummuu liikaa, peitä se leivinpaperilla. Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 17 arvostelua
  • Johanna18.12.2016

    Ihana kakku. Helppo. Edullinen. Rosmariinia vielä puolet lisää, marmelaadin tilalle itse tehty omenasose. Nam.

  • Anne11.12.2016

    Ihana kakku! Kakusta jää mukavan kostea ja rosmariinin maku sopii hyvin

  • "Molemmat voidaan hienontaa huhmarissa"5.12.2016

    Onko käytettävä rosmariini kuivattua vai tuoretta?

  • K-Kuluttajapalvelu5.12.2016

    Kiitos kysymyksestä! Kyseessä on kuivattu rosmariini.