• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Rosmariini-piimäkakkuTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Rosmariini-piimäkakku

Piimäkakku on helppo tehdä. Sekoita vain ainekset keskenään. Kakku säilyy pitkään mehevänä. N. 0,05€/annos.

  • n. 25 viipaletta
  • yli 60 min

Ainekset

n. 25 viipaletta

Valmistus

yli 60 min
  1. Voitele ja korppujauhota rengasvuoka (tilavuus 1,8 l). Hienonna rosmariini huhmaressa. Sekoita kuivat aineet keskenään.
  2. Sulata rasva ja sekoita joukkoon marmeladi. Lisää jauhoseokseen piimä, siirappi ja lopuksi rasvaseos. Sekoita ainekset puuhaarukalla tai taikinakaapimella juuri ja juuri sekaisin.
  3. Kaada taikina vuokaan. Paista 175 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 50 minuuttia. Jos kakun pinta tummuu liikaa, peitä se leivinpaperilla. Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 21 arvostelua