Rucola-savulohikeitto
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
Rucola-savulohikeitto maistuu arkena koko perheelle.
Ainekset
4 annosta
1–2 ruukkua | rucolaa tai |
100 g | purjoa tai nippusipulia tai |
3 rkl | juoksevaa margariinia tai |
5 rkl | vehnäjauhoja tai |
1 l | maitoa tai |
3/4 tl | suolaa tai |
ripaus | mustapippuria tai |
ripaus | sokeria tai |
Pinnalle | |
---|---|
2–3 | tai |
200 g | lämminsavulohiviipaleita tai |
Valmistus
alle 30 min
Keitä munat koviksi eli noin 8 minuuttia. Jäähdytä, kuori ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Paloittele lohiviipaleet.
Hienonna rucola. Halkaise, huuhdo ja hienonna purjo. Kuullota purjoa margariinissa pari minuuttia.
Ripottele päälle vehnäjauhot ja sekoita. Kaada joukkoon puolet maidosta koko ajan sekoittaen. Sekoita, kunnes keitto on tasaista ja se kiehuu.
Lisää loppu maito ja anna kiehua muutama minuutti. Lisää rucola. Mausta suolalla, pippurilla ja sokerilla.
Annostele keitto lautasille ja lusikoi pinnalle munaa sekä savulohta. Tarjoa rucola-savulohikeitto saaristolaisleivän kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min3,9(74 arvostelua)
- alle 30 min4,3(99 arvostelua)
- alle 30 min3,9(70 arvostelua)
- alle 15 min3,8(104 arvostelua)
- alle 30 min
- alle 30 min3,9(239 arvostelua)
- alle 30 min3,6(5 arvostelua)
- 30 - 60 min3,9(34 arvostelua)
Arvostele resepti
ka. 3,0 (1 arvostelu)