• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Ruishiutale-puolukkapuuro

Ruishiutale-puolukkapuuro
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 annosta
  • alle 30 min
  • 57,7 kcal / 100 g

Ainekset

8 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuumenna vesi isossa kattilassa kiehuvaksi. Lisää kattilaan jäiset puolukat ja anna kiehua 5 minuuttia.
  2. Sekoita joukkoon ruishiutaleet ja keitä edelleen noin 5 minuuttia. Mausta sokerilla ja suolalla. Tarjoa ruishiutale-puolukkapuuro maidon kanssa joko haaleana tai kylmänä.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 57,7 kcal241 kJ
  • Proteiinia1,33 g
  • Hiilihydraatteja12,2 g
  • Rasvaa0,32 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 3 arvostelua