Runebergin juustokakkuTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Runebergin juustokakku

  • Annosmäärä12 annosta
  • Valmistusaikayli 60 min
Runebergin juustokakussa yhdistyvät Runebergin tortusta tutut maut sekä ihanan pehmeä valkosuklaajuustokakku. Pohja maistuu mantelilta ja pinta koristellaan helposti vadelmahillolla ja mantelirouheella.

    Ainekset

    12 annosta

    Pohja

    1/2 ps (à 220 g)
     
    tai
    1 dl
     
    tai
    50 g
     
    voita sulatettuna
    tai
    2 tippaa
     
    karvasmanteliaromia
    tai

    Täyte

    2 rs (à 180 g)
     
    tai
    2
     
    liivatelehteä
    tai
    2 tlk (á 2 dl)
     
    tai
    3 levyä (à 100 g)
     
    tai
    1 rkl
     
    sitruunanmehua
    tai
    1 tlk (150 g)