
Runebergin vohvelit
- Annosmäärä6 kpl
- Valmistusaika30 - 60 min
- Arvosana4,812 arvostelua
Runebergintorttu sujahti vohvelin muotoon. Koristele vohvelit torttutyyliin kermalla ja vadelmahillolla.
Ainekset
6 kpl
2 | kananmunaa tai |
3 dl | tai |
1 rkl | tai |
1 tl | rommiaromia tai |
1 ps (100 g) | tai |
2 dl | vehnäjauhoja tai |
1 dl | sokeria tai |
1 tl | tai |
1/2 tl | leivinjauhetta tai |
1/2 tl | suolaa tai |
Lisäksi | |
---|---|
1/2 dl | tai |
1/2 ps (à 100 g) | tai |
2 dl | tai |
2 tl | vaniljasokeria tai |
1 dl | tai |
Valmistus
30 - 60 min
Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Lisää maito, rasva ja halutessasi rommiaromi.
Sekoita loput vohvelien ainekset keskenään.
Vatkaa jauhoseos munamaidon joukkoon. Anna taikinan turvota noin 15 minuuttia.
Paahda mantelilastuja paistinpannulla keskilämmöllä sekoitellen, kunnen lastut saavat hieman väriä. Kaada lautaselle jäähtymään, sillä lastut palavat helposti.
Vatkaa kerma vaahdoksi ja mausta vaniljasokerilla.
Kuumenna vohvelirauta. Paista taikinasta vohveliraudalla vohveleita. Lisää pannuun rasvaa tarvittaessa.
Tarjoa vohvelit kermavaahdon, hillon ja mantelilastujen kanssa.
Voit tarjota vohvelit kokonaisina tai pieninä sydäminä.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilata.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min4,1(23 arvostelua)
- 30 - 60 min4,3(15 arvostelua)
- 30 - 60 min4,2(131 arvostelua)
- 30 - 60 min3,8(83 arvostelua)
- 30 - 60 min4,1(222 arvostelua)
- 30 - 60 min4,1(15 arvostelua)
- 30 - 60 min4,2(202 arvostelua)
- 30 - 60 min4,0(117 arvostelua)
Arvostele resepti
ka. 4,8 (12 arvostelua)