• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Ruusut sokerimassasta

Tällä ohjeella valmistat ruusut sokerimassasta helposti. Käytä leivonnaisten koristeeksi.
Ruusut sokerimassasta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 30 - 60 min

Ainekset

    • Dr. Oetker sokerimassaa (valkoista tai punaista)
    • tomusokeria

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kauli sokerimassa muutaman millin paksuiseksi levyksi tomusokeria apuna käyttäen.
  2. Ota levystä pienellä pyöreällä muotilla (esim. tylla) ruusun terälehtiä. Suojaa sokerilevy kelmulla, ettei se kuivahda. Kiedo 1-2 terälehteä tiukalle rullalle ruusun keskustaksi.
  3. Taivuta uloimpia terälehtiä esimerkiksi cocktailtikulla. Kiinnitä terälehdet ruusun keskustaan.
  4. Anna kuivahtaa esimerkiksi ruokalusikan pesässä. Voit valmistaa ruusut hyvissä ajoin etukäteen. Säilytä ne tiiviissä rasiassa huoneenlämmössä.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 2 arvostelua