Ruusut sokerimassasta
- Valmistusaika30 - 60 min
Tällä ohjeella valmistat ruusut sokerimassasta helposti. Käytä leivonnaisten koristeeksi.
Ainekset
Dr. Oetker sokerimassaa (valkoista tai punaista) tai | |
tomusokeria tai |
Valmistus
30 - 60 min
Kauli sokerimassa muutaman millin paksuiseksi levyksi tomusokeria apuna käyttäen.
Ota levystä pienellä pyöreällä muotilla (esim. tylla) ruusun terälehtiä. Suojaa sokerilevy kelmulla, ettei se kuivahda. Kiedo 1–2 terälehteä tiukalle rullalle ruusun keskustaksi.
Taivuta uloimpia terälehtiä esimerkiksi cocktailtikulla. Kiinnitä terälehdet ruusun keskustaan.
Anna kuivahtaa esimerkiksi ruokalusikan pesässä. Voit valmistaa ruusut hyvissä ajoin etukäteen. Säilytä ne tiiviissä rasiassa huoneenlämmössä.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min4,6(23 arviota)
- yli 60 min3,9(136 arviota)
- yli 60 min4,1(79 arviota)
- yli 60 min4,4(55 arviota)
- 30 - 60 min4,5(75 arviota)
- yli 60 min4,9(16 arviota)
- 30 - 60 min3,0(1 arvio)
- 30 - 60 min3,2(39 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,5 (2 arviota)