Ruusut sokerimassastaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Ruusut sokerimassasta

Tällä ohjeella valmistat ruusut sokerimassasta helposti. Käytä leivonnaisten koristeeksi.

  • 30 - 60 min

Ainekset

    • Dr. Oetker sokerimassaa (valkoista tai punaista)
    • tomusokeria

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kauli sokerimassa muutaman millin paksuiseksi levyksi tomusokeria apuna käyttäen.
  2. Ota levystä pienellä pyöreällä muotilla (esim. tylla) ruusun terälehtiä. Suojaa sokerilevy kelmulla, ettei se kuivahda. Kiedo 1-2 terälehteä tiukalle rullalle ruusun keskustaksi.
  3. Taivuta uloimpia terälehtiä esimerkiksi cocktailtikulla. Kiinnitä terälehdet ruusun keskustaan.
  4. Anna kuivahtaa esimerkiksi ruokalusikan pesässä. Voit valmistaa ruusut hyvissä ajoin etukäteen. Säilytä ne tiiviissä rasiassa huoneenlämmössä.

Kategoriat

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Iso Omena
Vaihda
  • Dr. Oetker valkoinen sokerimassa 454g
    Dr. Oetker valkoinen sokerimassa 454g
    4,09/kpl9,01/kg
  • Dr.Oetker Sokerimassa 250g valkoinen
    Dr.Oetker Sokerimassa 250g valkoinen
    2,09/kpl8,36/kg
  • Dansukker Tomusokeri 500g
    Dansukker Tomusokeri 500g
    1,19/kpl2,38/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Kommentoi

Arvosana reseptille 2 arvostelua