Ruusut sokerimassastaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Ruusut sokerimassasta

  • Valmistusaika30 - 60 min
Tällä ohjeella valmistat ruusut sokerimassasta helposti. Käytä leivonnaisten koristeeksi.

    Ainekset

     
    Dr. Oetker sokerimassaa (valkoista tai punaista)
    tai
     
    tomusokeria
    tai

    Valmistus

    30 - 60 min

    Kauli sokerimassa muutaman millin paksuiseksi levyksi tomusokeria apuna käyttäen.

    Ota levystä pienellä pyöreällä muotilla (esim. tylla) ruusun terälehtiä. Suojaa sokerilevy kelmulla, ettei se kuivahda. Kiedo 1–2 terälehteä tiukalle rullalle ruusun keskustaksi.

    Taivuta uloimpia terälehtiä esimerkiksi cocktailtikulla. Kiinnitä terälehdet ruusun keskustaan.

    Anna kuivahtaa esimerkiksi ruokalusikan pesässä. Voit valmistaa ruusut hyvissä ajoin etukäteen. Säilytä ne tiiviissä rasiassa huoneenlämmössä.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    • Dr.Oetker Sokerimassa 250g valkoinen
      Hinta 2,59/kpl
      10,36/kg
    • Dansukker Luomu tomusokeri 500g
      Hinta 2,89/kpl
      5,78/kg
    • Dr. Oetker 1kg Sugar Fondant White
      Hinta 8,09/kpl
      8,09/kg
    • Dansukker Tomusokeri 500g
      Hinta 1,75/kpl
      3,50/kg
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 3,5 (2 arviota)