• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Saaristolaissalaatti

Valmista maukkaan ja helpon saaristolaissalaatin kaveriksi sinappista jogurttikastiketta.
Saaristolaissalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 annosta
  • 30 - 60 min
  • 200 kcal / annos (160g)

Ainekset

8 annosta

Kastike

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Anna kastikkeen maustua jääkaapissa.
  2. Kuutioi leipä ja kuullota leipäkuutiot rasvassa rapeiksi. Paista munat lettupannulla, mausta ripauksella suolaa ja puolita munat.
  3. Revi salaatti vadille tai annoslautasille. Hienonna sipuli, paloittele kurkku ja nostele ne salaatin joukkoon.
  4. Asettele salaatin lomaan munat sekä sulatetut ja valutetut katkaravut. Puolita siikaviipaleet ja kääräise ne salaatin päälle.
  5. Viimeistele saaristolaissalaatti leipäkuutioilla ja kastikkeella.

Ravintosisältö perannos 160g100 g

  • 200 kcal837 kJ
  • Proteiinia17 g
  • Hiilihydraatteja16 g
  • Rasvaa8 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille