• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Salsaseiti

Salsaseiti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 445 kcal / annos (345g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Ota seiti sulamaan pakkauksestaan 1-2 tuntia ennen ruoaksi valmistamista, tai sulata sitä hieman mikrossa pakkausohjeen mukaan.
  2. Suikaloi paprika. Kuumenna tilkka öljyä pannussa. Vokkaa sipulikuutioita ja paprikasuikaleita muutama minuutti niin, että niistä irtoava neste haihtuu. Mausta ripauksella suolaa ja pippuria.
  3. Voitele uunivuoka. Kaada vuokaan puolet kasviksista, nosta kohmeiset kalapalat niiden päälle ja mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita salsa ja kerma keskenään ja kaada vuokaan. Levitä loput kasvikset kalojen päälle. Ripottele pinnalle juustoraastetta.
  4. Kypsennä vuokaa 200-asteisen uunin keskitasolla 25-30 minuuttia kalan sulamisasteesta riippuen. Tarjoa salsaseiti riisin ja salaatin kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 345g100 g

  • 445 kcal1 860 kJ
  • Proteiinia36 g
  • Hiilihydraatteja19 g
  • Rasvaa26 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 9 arvostelua