Salviasilakat
- Annosmäärä15 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
Salviasilakat kypsennetään ensin etikkaliemessä. Tämän jälkeen silakat saavat kaverikseen salviapestoisen maustekastikkeen sekä punasipulia. Resepti: Kalaasi-blogi.
Ainekset
15 annosta
- 600 g silakkafileitä
Liemi
- 5 dl vettä
- 1 1/2 dl väkiviinaetikkaa
- 1 rkl suolaa
Lisäksi
- 1 tlk (135 g) Pirkka salviapestoa
- 1 (100 g) punasipuli
- 1/2 dl Pirkka laktoositonta ruokakermaa (15 %)
- 2 tl sitruunanmehua
- 1 tl mustapippuria
Ravintosisältö
- Energia439 kJ / 105 kcal
- Rasva7,8 g
- josta tyydyttynyttä1,6 g
- Hiilihydraatit1,3 g
- josta sokereita1 g
- Proteiini6,5 g
- Suola1,6 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
yli 60 min
- Sekoita keskenään vesi, etikka ja suola. Pane silakkafileet liemeen ja laita ne jääkaappiin ”kypsymään” ainakin 6 tunniksi tai yön yli.
- Valuta silakkafileet hyvin ja aseta ne leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin. Sipaise fileille ohut kerros salviapestoa ja kääri fileet rullille.
- Kuori ja suikaloi punasipuli. Sekoita loppuun salviapestoon kerma, sitruunanmehu ja mustapippuri.
- Lado silakkarullat, kastike ja punasipuli kerroksittain rasiaan. Anna silakoiden maustua kastikkeessaan noin vuorokausi.
- Salviasilakat maistuvat niin perunoiden kuin ruis- tai saaristolaisleivän kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Plussa-etu −7 %Plussa-kortillaEtuhinta 3,70/2 kpl6,17/lIlman Plussa-korttia 1,99/kpl (6,63/l)
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min4,9(19 arviota)
- yli 60 min4,6(8 arviota)
- yli 60 min4,3(3 arviota)
- yli 60 min
- yli 60 min4,0(1 arvio)
- yli 60 min3,9(344 arviota)
- yli 60 min4,2(20 arviota)
- yli 60 min4,4(10 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,6 (19 arviota)