• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
SateenkaarisalaattiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Sateenkaarisalaatti

Kokoa näyttävä salaattivati sateenkaaren värisillä kasviksilla raidoittaen. Riisiviinietikkakastike maustaa salaatin itämaisesti.

  • 4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4 annosta

Kastike

    • 3rklöljyä
    • 3rklriisiviinietikkaa
    • ripausmustapippuria
    • ripaus suolaa
    • ripaus inkivääriä
    • ripaus sokeria

Valmistus

alle 30 min
  1. Sulata soijapavut. Leikkaa punakaali hyvin ohuiksi suikaleiksi.
  2. Halkaise paprika, poista siemenet ja kanta ja leikkaa paprika suikaleiksi.
  3. Kuori porkkanat ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi esimerkiksi julienneraastimella. Lohko tai viipaloi retiisit.
  4. Laita salaattisekoitus laakeaan tarjoiluastiaan. Asettele päälle raitoina punakaalia, mustikoita, soijapapuja, paprikasuikaleita, porkkanasuikaleita ja retiisejä.
  5. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja pirskota salaatin päälle.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit korvata soijapavut myös tuoreilla tai pakastetuilla herneillä.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 12 arvostelua