Sateenkaarisalaatti
Kokoa näyttävä salaattivati sateenkaaren värisillä kasviksilla raidoittaen. Riisiviinietikkakastike maustaa salaatin itämaisesti.
- 4 annosta
- alle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 1ps(200 g)Pirkka sesonkisalaattisekoitusta
- 1ps(250 g)Pirkka soijapapuja (pakaste)
- 200gpunakaalia
- 1(200 g)keltainen paprika
- 2-3(200 g)porkkanaa
- 150gretiisejä
- 1rs(125 g)Pirkka pensasmustikoita
Kastike
- 3rklöljyä
- 3rklriisiviinietikkaa
- ripausmustapippuria
- ripaus suolaa
- ripausinkivääriä
- ripaussokeria
Valmistus
alle 30 min- Sulata soijapavut. Leikkaa punakaali hyvin ohuiksi suikaleiksi.
- Halkaise paprika, poista siemenet ja kanta ja leikkaa paprika suikaleiksi.
- Kuori porkkanat ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi esimerkiksi julienneraastimella. Lohko tai viipaloi retiisit.
- Laita salaattisekoitus laakeaan tarjoiluastiaan. Asettele päälle raitoina punakaalia, mustikoita, soijapapuja, paprikasuikaleita, porkkanasuikaleita ja retiisejä.
- Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja pirskota salaatin päälle.
Tiesitkö että...
Vinkki! Voit korvata soijapavut myös tuoreilla tai pakastetuilla herneillä.Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Lapset syövät salaatin paremmin