Vihreä soijapapusalaatti
Raikkaan vihreä salaatti saa ruokaisuutta soijapavuista ja herneistä. Tämäkin resepti vain n. 1,55€/annos*.
- 6 annosta
- alle 30 min
- 135 kcal / annos (95g)
Ainekset
6 annosta
- 1ps(250 g)Pirkka soijapapuja (pakaste)
- 1ps(200 g)Pirkka suomalaisia herneitä (pakaste)
- 1ps(60 g)Pirkka rucolaa
- 1ruukkuherneenversoja
Kastike
- 1tllimetinkuorta raastettuna
- 1rkllimetinmehua
- ripaussuolaa
- ripausmustapippuria
Valmistus
alle 30 min- Keitä soijapapuja vähässä, suolalla maustetussa vedessä 3-4 minuuttia. Kaada vesi pois ja jäähdytä kylmällä vedellä. Valuta hyvin. Anna herneiden sulaa pöydällä kulhossa. Paahda pinjansiemenet.
- Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Lisää kastike soijapapujen ja herneiden joukkoon.
- Asettele rucola ja herneenversot laakealle vadille salaattipediksi. Lusikoi päälle soijapavut ja herneet kastikkeineen. Tarjoa salaatti esimerkiksi grilliruoan lisäkkeenä.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 2/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 95g100 g
- 135 kcal563 kJ
- Proteiinia 7,83 g
- Hiilihydraatteja5,93 g
- Rasvaa8,71 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi