• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Vihreä soijapapusalaatti

Raikkaan vihreä salaatti saa ruokaisuutta soijapavuista ja herneistä. Tämäkin resepti vain n. 1,55€/annos*.
Vihreä soijapapusalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • alle 30 min
  • 135 kcal / annos (95g)

Ainekset

6 annosta

Kastike

Valmistus

alle 30 min
  1. Keitä soijapapuja vähässä, suolalla maustetussa vedessä 3-4 minuuttia. Kaada vesi pois ja jäähdytä kylmällä vedellä. Valuta hyvin. Anna herneiden sulaa pöydällä kulhossa. Paahda pinjansiemenet.
  2. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Lisää kastike soijapapujen ja herneiden joukkoon.
  3. Asettele rucola ja herneenversot laakealle vadille salaattipediksi. Lusikoi päälle soijapavut ja herneet kastikkeineen. Tarjoa salaatti esimerkiksi grilliruoan lisäkkeenä.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 2/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 95g100 g

  • 135 kcal563 kJ
  • Proteiinia7,83 g
  • Hiilihydraatteja5,93 g
  • Rasvaa8,71 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 2 arvostelua