Savulohi-pinaattiletut
Suolaiset savulohi-pinaattiletut sopivat niin alkupaloiksi kuin illanistujaisiin. Tarjoa letut kuutioitujen etikkapunajuurien ja maustekurkkujen kanssa.
5–6 annostayli 60 min
Ainekset
5–6 annosta
- 1pkt(300 g)Pirkka lettu- ja vohvelijauhetta
- 7dlvettä
- 150gtuoretta (tai pakastettua) pinaattia
- 1pkt(200 g)lämminsavukirjolohta
Paistamiseen
- juoksevaa margariinia
Kastike
- 1prk(200 g)Pirkka Kevyt kermaviiliä
- 1rklsinappia
- 1dltilliä hienonnettuna
- 1dlruohosipulia hienonnettuna
- ripaussuolaa
- ripausmustapippuria
Lisäksi
- n. 300getikkapunajuuria
- n. 300gmaustekurkkuja
Valmistus
yli 60 min- Valmista ohukaistaikina pakkauksen ohjeen mukaan. Hienonna pinaatti ja sekoita taikinan joukkoon. (Lisää pakastepinaatti sulaneena.) Paloittele lämminsavukirjolohi ja lisää taikinaan.
- Paista letut ohukaispannussa kuumassa rasvassa.
- Mausta kermaviili sinapilla, tilli- ja ruohosipulisilpulla sekä suolalla ja pippurilla.
- Tarjoa savulohi-pinaattiletut kuutioitujen etikkapunajuurien ja maustekurkkujen kanssa.
Kategoriat
Kokeile myös
- 30 - 60 min5,0(1 arvostelu)
- yli 60 min5,0(2 arvostelua)
- yli 60 min3,0(5 arvostelua)
Kommentoi