• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Savulohi-pinaattiletut

Savulohi-pinaattiletut
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • yli 60 min
  • 390 kcal / annos (300g)

Ainekset

6 annosta

Paistamiseen

    • juoksevaa margariinia

Kastike

    • 1rklsinappia
    • 1dltilliä hienonnettuna
    • 1dlruohosipulia hienonnettuna
    • ripaussuolaa
    • ripausmustapippuria

Lisäksi

    • n. 300getikkapunajuuria
    • n. 300gmaustekurkkuja

Valmistus

yli 60 min
  1. Valmista ohukaistaikina pakkauksen ohjeen mukaan. Hienonna pinaatti ja sekoita taikinan joukkoon. (Lisää pakastepinaatti sulaneena.) Paloittele lämminsavukirjolohi ja lisää taikinaan.
  2. Paista letut ohukaispannussa kuumassa rasvassa.
  3. Mausta kermaviili sinapilla, tilli- ja ruohosipulisilpulla sekä suolalla ja pippurilla.
  4. Tarjoa savulohi-pinaattiletut kuutioitujen etikkapunajuurien ja maustekurkkujen kanssa.

Ravintosisältö perannos 300g100 g

  • 390 kcal1 640 kJ
  • Proteiinia16 g
  • Hiilihydraatteja48 g
  • Rasvaa15 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille