• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Savulohi-pinaattiletutTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Savulohi-pinaattiletut

  • 6 annosta
  • yli 60 min
  • 390 kcal / annos (300g)

Ainekset

6 annosta
    • 1pkt(360 g)Pirkka ohukais- ja vohvelijauhetta
    • 7dlvettä
    • 150gtuoretta (tai pakastettua) pinaattia
    • 1pkt(200 g)Pirkka lämminsavukirjolohta

Paistamiseen

    • juoksevaa margariinia

Kastike

    • 1rklsinappia
    • 1dltilliä hienonnettuna
    • 1dlruohosipulia hienonnettuna
    • ripaussuolaa
    • ripausmustapippuria

Lisäksi

    • n. 300getikkapunajuuria
    • n. 300gmaustekurkkuja

Valmistus

yli 60 min
  1. Valmista ohukaistaikina pakkauksen ohjeen mukaan. Hienonna pinaatti ja sekoita taikinan joukkoon. (Lisää pakastepinaatti sulaneena.) Paloittele lämminsavukirjolohi ja lisää taikinaan.
  2. Paista letut ohukaispannussa kuumassa rasvassa.
  3. Mausta kermaviili sinapilla, tilli- ja ruohosipulisilpulla sekä suolalla ja pippurilla.
  4. Tarjoa savulohi-pinaattiletut kuutioitujen etikkapunajuurien ja maustekurkkujen kanssa.

Kategoriat

  • Pääraaka-aineet

Ravintosisältö perannos 300g100 g

  • 390 kcal1 640 kJ
  • Proteiinia16 g
  • Hiilihydraatteja48 g
  • Rasvaa15 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille