• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Yrttivohvelit lohiceviche

Maukkaat suolaiset vohvelit syntyvät, kun lisäät vohvelitaikinaan yrttejä ja tarjoilet ne raikkaan lohicevichen kanssa.
Yrttivohvelit lohiceviche
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • yli 60 min
  • 424 kcal / annos (350g)

Ainekset

6 annosta

Kastike

    • 1rklappelsiininmehua
    • n. 1/2dlruohosipulia hienonnettuna
    • 1tljuoksevaa hunajaa
    • ripaussuolaa
    • ripausmustapippuria

Yrttivohvelit

Paistamiseen

    • juoksevaa margariinia

Valmistus

yli 60 min
  1. Poista lohesta ruodot. Leikkaa lohi hyvin ohuiksi viipaleiksi ja levitä viipaleet laakealle vadille vierekkäin. Mausta viipaleet suolalla ja pippurilla. Kaada päälle sitrusmehut. Anna kalan maustua jääkaapissa hyvin peitettynä vähintään 3 tuntia, mielellään yön yli, kunnes sen liha on muuttunut läpikuultamattomaksi.
  2. Hienonna punasipuli ja puolita kirsikkatomaatit. Revi salaatti ja levitä se vadille. Nosta salaattipedille marinoituneet lohiviipaleet. Ripottele päälle punasipulit ja tomaatit. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
  3. Sekoita ohukais- ja vohvelijauheeseen vesi. Mausta se Provencen yrttiseoksella. Paista vohvelit vohveliraudalla. Tarjoa lämpimät vohvelit lohicevichen ja kastikkeen kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit myös paistaa vohveleiden tilalla lettuja.

Ravintosisältö perannos 350g100 g

  • 424 kcal1 770 kJ
  • Proteiinia24 g
  • Hiilihydraatteja32 g
  • Rasvaa22 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille