Savulohipihvit
Savukalasta ja perunasta valmistat nopeasti maukkaaan ruokaisat pihvit.Voit käyttää pihveihin myös edellispäivältä jäänyttä perunasosetta.
4 annosta30 - 60 min190 kcal / annos (160g)
Ainekset
4 annosta
- 4(400 g)Pirkka perunaa (punainen pussi)
- 400glämminsavukirjolohta
- 2kananmunaa
- 1ruukkupersiljaa hienonnettuna
- 1tlsuolaa
- 1/2tlmustapippuria
Lisäksi
- 1tlk(200 g)Pirkka Kevyt kermaviiliä
- 1-2rklPirkka tilli-manteli- tai sitruunapestoa
Valmistus
30 - 60 min- Keitä kuoritut ja paloitellut perunat kypsiksi. Valuta vesi pois ja anna jäähtyä hetken. Soseuta perunat perunasurvimella.
- Poista kalasta nahka ja paloittele kala pieniksi paloiksi. Sekoita kulhossa keskenään perunasose, kala, munat ja mausteet. Taputtele massasta 12 pihviä. Nosta jääkaappiin vetäytymään hetkeksi.
- Paista pihvit pannulla noin 4 minuuttia/puoli. Siirrä paistetut pihvit lämpimään uuniin odottamaan.
- Sekoita kermaviilin joukkoon pesto. Tarjoa kalapihvit maustetun kermaviilin ja vihreän salaatin kanssa.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 160g100 g
- 190 kcal810 kJ
- Proteiinia 13 g
- Hiilihydraatteja10 g
- Rasvaa11 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi