• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Savulohipihvit

Savukalasta ja perunasta valmistat nopeasti maukkaaan ruokaisat pihvit.Voit käyttää pihveihin myös edellispäivältä jäänyttä perunasosetta.
Savulohipihvit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta

Lisäksi

Valmistus

30 - 60 min
  1. Keitä kuoritut ja paloitellut perunat kypsiksi. Valuta vesi pois ja anna jäähtyä hetken. Soseuta perunat perunasurvimella.
  2. Poista kalasta nahka ja paloittele kala pieniksi paloiksi. Sekoita kulhossa keskenään perunasose, kala, munat ja mausteet. Taputtele massasta 12 pihviä. Nosta jääkaappiin vetäytymään hetkeksi.
  3. Paista pihvit pannulla noin 4 minuuttia/puoli. Siirrä paistetut pihvit lämpimään uuniin odottamaan.
  4. Sekoita kermaviilin joukkoon pesto. Tarjoa kalapihvit maustetun kermaviilin ja vihreän salaatin kanssa.

Ravintosisältö perannos 160g100 g

  • 190 kcal810 kJ
  • Proteiinia13 g
  • Hiilihydraatteja10 g
  • Rasvaa11 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille8