Serranorullat
Helpot serranorullat maistuvat vaikkapa väli- tai iltapalana.
20 kpl30 - 60 min181 kcal / 100 g
Ainekset
20 kpl
- n. 20Pirkka sitruunatäytteistä vihreää oliivia
- 1punainen paprika
- 1/2pkt(à 180 g)Pirkka ruohosipulituorejuustoa
- 1pkt(100 g)Pirkka Parhaat Jamón Serrano kinkkua
- jääsalaattia
- tuoretta basilikaa
Valmistus
30 - 60 min- Silppua oliivit ja paprika.
- Sivele tortillat tuorejuustolla. Levitä päälle oliivi- ja paprikasilppu. Peitä pinta kinkulla.
- Huuhtele salaatit ja basilikanlehdet. Levitä ne kinkun päälle. Kääri tortillat tiukoiksi rulliksi. Pane rullat vuokaan vieri viereen ja peitä vuoka kelmulla. Tortillat saavat vetäytyä jääkaapissa hetken.
- Viipaloi tortillat viiteen osaan ja tarjoa pikkusuolaisina tapas-paloina.
Katso video
Kategoriat
Ruokalajit
Ravintosisältö per 100 g
- 181 kcal759 kJ
- Proteiinia 8,79 g
- Hiilihydraatteja16,3 g
- Rasvaa8,68 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi