• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Serranorullat

Serranorullat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 20 kpl
  • 30 - 60 min
  • 181 kcal / 100 g

Ainekset

20 kpl

Valmistus

30 - 60 min
  1. Silppua oliivit ja paprika.
  2. Sivele tortillat tuorejuustolla. Levitä päälle oliivi- ja paprikasilppu. Peitä pinta kinkulla.
  3. Huuhtele salaatit ja basilikanlehdet. Levitä ne kinkun päälle. Kääri tortillat tiukoiksi rulliksi. Pane rullat vuokaan vieri viereen ja peitä vuoka kelmulla. Tortillat saavat vetäytyä jääkaapissa hetken.
  4. Viipaloi tortillat viiteen osaan ja tarjoa pikkusuolaisina tapas-paloina.

Ravintosisältö per 100 g

  • 181 kcal759 kJ
  • Proteiinia8,79 g
  • Hiilihydraatteja16,3 g
  • Rasvaa8,68 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 3 arvostelua