Verkkokaupan kirjautuminen on uudistunut! Lue lisää täältä.
SienipuustitTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Sienipuustit

Korvapuustien suolaiset serkut sienipuustit täytetään meheviksi tuplajuustolla ja valkosipulilla. Taikinan maun salaisuus: parmesaaniraaste ja reilu öljymäärä! Noin 0,95€/annos.

Ainekset

40 kpl

Taikina

Täyte

Pinnalle

Valmistus

yli 60 min
  1. Valmista taikina. Murenna ja sekoita hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Sekoita nesteeseen hienoksi raastettu parmesaani, hunaja ja suola. Lisää spelttijauhot ja vähitellen vehnäjauhoja. Alusta kimmoisaksi taikinaksi. Lisää alustuksen loppuvaiheessa öljy. Anna taikinan kohota peitettynä lämpimässä paikassa kaksinkertaiseksi, noin 45 minuuttia.
  2. Valmista täyte. Puhdista sienet tarvittaessa. Paista sieniä pannulla öljyssä, kunnes neste haihtuu. Mausta suolalla. Siirrä sienet leikkuulaudalle ja hienonna karkeasti. Hienonna valkosipulinkynnet ja sekoita tuorejuuston joukkoon.
  3. Kaada taikina jauhotetulle työtasolle ja vaivaa ilmakuplat pois. Kauli taikina kahdeksi levyksi (noin 25 cm × 45 cm). Levitä tuorejuusto levyille ja ripottele päälle sienet, basilikanlehdet ja juustoraaste. Kääri levyt pitkältä sivulta tiukaksi rullaksi. Leikkaa rullat noin 2 cm:n paksuisiksi paloiksi ja asettele palat leivinpaperin päälle uunipelleille. Jätä kohoamisvaraa.
  4. Anna puustien kohota peitettynä noin puoli tuntia. Voitele puustit munalla ja ripottele päälle siemeniä.
  5. Paista sienipuusteja 200-asteisen uunin keskitasolla 15-20 minuuttia, kunnes ne ovat kauniin kullanruskeita.

Tiesitkö että...

Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 6/2020. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Iso Omena
Vaihda