Sienisalaattileivät
Helpot cocktailpalat sopivat myös kasvissyöjille. Pikkelöity sipuli sopii hyvin myös salaatteihin ja lisäkkeeksi.
32 kplyli 60 min34,1 kcal / annos (15g)
Ainekset
32 kpl
- 4(n. 280 g)sämpylää
- 1rs(300 g)Pirkka herkkusienisalaattia
- ruohosipulia
Pikkelöidyt sipulit
- 1(60 g)pieni punasipuli
- 1dlväkiviinaetikkaa
- 1 1/4dlsokeria
- 1 1/2dlvettä
Valmistus
yli 60 min- Kuori punasipuli ja leikkaa se ohuiksi suikaleiksi. Kiehauta etikka, sokeri ja vesi kattilassa. Kaada kuuma etikkaliemi sipuleiden päälle kulhoon. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi ja laita jääkaappiin tekeytymään vähintään pariksi tunniksi.
- Paahda sämpylät. Leikkaa sämpylänpuolikkaat neljään osaan. Lusikoi pinnalle herkkusienisalaattia. Valuta sipuli liemestään ja nosta leiville. Koristele hienonnetulla ruohosipulilla.
Katso video
Tiesitkö että...
Vinkki! Voit myös paahtaa leipäpalat uunissa. Nosta leipäpalaset pellille leivinpaperin päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 6-8 minuuttia.Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Teemat
Ravintosisältö per annos 15g100 g
- 34,1 kcal143 kJ
- Proteiinia 0,43 g
- Hiilihydraatteja4,14 g
- Rasvaa1,62 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi