• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Sienisalaattileivät

Helpot cocktailpalat sopivat myös kasvissyöjille. Pikkelöity sipuli sopii hyvin myös salaatteihin ja lisäkkeeksi.
Sienisalaattileivät
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 32 kpl
  • yli 60 min
  • 34,1 kcal / annos (15g)

Ainekset

32 kpl

Pikkelöidyt sipulit

    • 1(60 g)pieni punasipuli
    • 1dlväkiviinaetikkaa
    • 1 1/4dlsokeria
    • 1 1/2dlvettä

Valmistus

yli 60 min
  1. Kuori punasipuli ja leikkaa se ohuiksi suikaleiksi. Kiehauta etikka, sokeri ja vesi kattilassa. Kaada kuuma etikkaliemi sipuleiden päälle kulhoon. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi ja laita jääkaappiin tekeytymään vähintään pariksi tunniksi.
  2. Paahda sämpylät. Leikkaa sämpylänpuolikkaat neljään osaan. Lusikoi pinnalle herkkusienisalaattia. Valuta sipuli liemestään ja nosta leiville. Koristele hienonnetulla ruohosipulilla.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit myös paahtaa leipäpalat uunissa. Nosta leipäpalaset pellille leivinpaperin päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 6-8 minuuttia.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 15g100 g

  • 34,1 kcal143 kJ
  • Proteiinia0,43 g
  • Hiilihydraatteja4,14 g
  • Rasvaa1,62 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 2 arvostelua