Siideri-limelohi ja ruislastut
- Annosmäärä8 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Laktoositon
- Maidoton
- Kananmunaton
Marinoi graavilohi raikkaalla siideri-lime marinadilla. Tarjoa marinoitu graavikala noutopöydässä, alkupalana tai vaikkapa iltapalana ruisleivän kanssa!
- Laktoositon
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
8 annosta
- 2 pkt (à 150 g) graavikirjolohta
Marinadi
- 2 dl Pirkka kuivaa omenasiideriä
- 2 rkl limetinmehua
- 1 rkl limetin raastettua kuorta
Vadille
- 1 ruukku Pirkka Luomu herneenversoja
- 1 ruukku viinisuolaheinää
- 2 limettiä lohkoina
- 3–4 palaa jälkiuunileipää
Valmistus
yli 60 min
- Levitä lohiviipaleet limittäin isolle, reunalliselle lautaselle. Sekoita siideri, limetin mehu ja raastettu kuori. Kaada marinadi lohiviipaleiden päälle ja anna maustua jääkaapissa noin 2 tuntia.
- Leikkaa herneenversot 3 osaan. Asettele ne viinisuolaheinän lehtien kanssa vadille. Levitä päälle valutetut, marinoituneet lohiviipaleet.
- Paahda leivät ja leikkaa terävällä veitsellä lastuiksi. Asettele limettilohkot ja ruislastut vadille. Tarjoa siideri-limelohi ja ruislastut alkupalana.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pirkka kuiva omenasiideri 4,7% 0,4lHinta 2,59/kpl5,98/lVain nouto
- LimeHinta n. 0,32/kpl3,99/kg
- Oululainen Jälkiuunipala 4 kpl/240 gHinta 1,89/kpl7,88/kg
- Happy Joe DryAppl alkoholiton 0,275l klpHinta 2,35/kpl8,18/l
- Pirkka Parhaat Cidre Brut kuiva omenasiideri 4,5% 0,33lHinta 3,45/kpl10,15/lVain nouto
- Järvikylä herneenverso rkk FIHinta 1,99/kpl
- Vaasan ruispalat ohut siemenherkku 6kpl/240g siementäysjyväruisleipäHinta 2,15/kpl8,96/kg
- Oululainen jälkiuunipala ohut täysjyväruis 6kpl/240gHinta 2,09/kpl8,71/kg
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min4,1(7 arviota)
- yli 60 min5,0(1 arvio)
- yli 60 min
- yli 60 min4,0(59 arviota)
- yli 60 min3,8(155 arviota)
- 30 - 60 min
- yli 60 min
- yli 60 min3,8(22 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,3 (4 arviota)