• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Siideri-limelohi ja ruislastut

Siideri-limelohi ja ruislastut
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 annosta
  • yli 60 min
  • 100 kcal / annos (80g)

Ainekset

8 annosta

Marinadi

Vadille

Valmistus

yli 60 min
  1. Levitä lohiviipaleet limittäin isolle, reunalliselle lautaselle. Sekoita siideri, limetin mehu ja raastettu kuori. Kaada marinadi lohiviipaleiden päälle ja anna maustua jääkaapissa noin 2 tuntia.
  2. Leikkaa herneenversot 3 osaan. Asettele ne viinisuolaheinän lehtien kanssa vadille. Levitä päälle valutetut, marinoituneet lohiviipaleet.
  3. Paahda leivät ja leikkaa terävällä veitsellä lastuiksi. Asettele limettilohkot ja ruislastut vadille. Tarjoa siideri-limelohi ja ruislastut alkupalana.

Ravintosisältö perannos 80g100 g

  • 100 kcal419 kJ
  • Proteiinia8 g
  • Hiilihydraatteja8 g
  • Rasvaa3 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1