Siideri-limelohi ja ruislastut
- Annosmäärä8 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Laktoositon
- Maidoton
- Kananmunaton
Marinoi graavilohi raikkaalla siideri-lime marinadilla. Tarjoa marinoitu graavikala noutopöydässä, alkupalana tai vaikkapa iltapalana ruisleivän kanssa!
- Laktoositon
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
8 annosta
2 pkt (à 150 g) | graavikirjolohta tai |
Marinadi | |
---|---|
2 dl | tai |
2 rkl | limetin mehua tai |
1 rkl | limetin raastettua kuorta tai |
Vadille | |
1 ruukku | tai |
1 ruukku | viinisuolaheinää tai |
2 | limettiä lohkoina tai |
3–4 palaa | jälkiuunileipää tai |
Valmistus
yli 60 min
Levitä lohiviipaleet limittäin isolle, reunalliselle lautaselle. Sekoita siideri, limetin mehu ja raastettu kuori. Kaada marinadi lohiviipaleiden päälle ja anna maustua jääkaapissa noin 2 tuntia.
Leikkaa herneenversot 3 osaan. Asettele ne viinisuolaheinän lehtien kanssa vadille. Levitä päälle valutetut, marinoituneet lohiviipaleet.
Paahda leivät ja leikkaa terävällä veitsellä lastuiksi. Asettele limettilohkot ja ruislastut vadille. Tarjoa siideri-limelohi ja ruislastut alkupalana.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min4,0(393 arvostelua)
- yli 60 min3,9(14 arvostelua)
- yli 60 min4,7(6 arvostelua)
- 30 - 60 min
- yli 60 min4,4(8 arvostelua)
- yli 60 min4,0(4 arvostelua)
- yli 60 min
- yli 60 min4,0(1 arvostelu)
Arvostele resepti
ka. 3,0 (3 arvostelua)