Siideri-limelohi ja ruislastutTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Siideri-limelohi ja ruislastut

  • 8 annosta
  • yli 60 min
  • 100 kcal / annos (80g)

Ainekset

8 annosta
    • 2pkt(à 150 g)graavikirjolohta

Marinadi

    • 2dlPirkka kuivaa omenasiideriä
    • 2rkllimetin mehua
    • 1rkllimetin raastettua kuorta

Vadille

Valmistus

yli 60 min
  1. Levitä lohiviipaleet limittäin isolle, reunalliselle lautaselle. Sekoita siideri, limetin mehu ja raastettu kuori. Kaada marinadi lohiviipaleiden päälle ja anna maustua jääkaapissa noin 2 tuntia.
  2. Leikkaa herneenversot 3 osaan. Asettele ne viinisuolaheinän lehtien kanssa vadille. Levitä päälle valutetut, marinoituneet lohiviipaleet.
  3. Paahda leivät ja leikkaa terävällä veitsellä lastuiksi. Asettele limettilohkot ja ruislastut vadille. Tarjoa siideri-limelohi ja ruislastut alkupalana.

Ravintosisältö perannos 80g100 g

  • 100 kcal419 kJ
  • Proteiinia8 g
  • Hiilihydraatteja8 g
  • Rasvaa3 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu