• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Wasabisilakat

Wasabisilakat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 190 kcal / annos (130g)

Ainekset

6 annosta
    • 600gsilakkafileitä
    • 1tlsuolaa
    • 2rklwasabia
    • 1pkt(180 g)Pirkka maustamatonta tuorejuustoa

Pinnalle

    • 2rklruiskorppujauhoja
    • 1rklvoita
    • 1/2dlruohosipulia hienonnettuna

Valmistus

30 - 60 min
  1. Levitä silakkafileet työlaudalle nahkapuoli alaspäin ja ripottele pinnalle suolaa. Sekoita wasabi tuorejuuston joukkoon. Levitä seos fileille.
  2. Taita fileet kalan muotoon ja lado ne voideltuun, matalareunaiseen uunivuokaan. Ripottele silakoiden pinnalle ruiskorppujauhot ja lisää lopuksi pieniä voinokareita.
  3. Kypsennä 200 asteessa noin 20 minuuttia. Koristele ruohosipulilla. Tarjoa wasabisilakat perunasoseen ja raastesalaatin kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit syödä silakat myös kylmänä ruisleivän kanssa.

Ravintosisältö perannos 130g100 g

  • 190 kcal795 kJ
  • Proteiinia18 g
  • Hiilihydraatteja4 g
  • Rasvaa11 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille9