• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Wasabi-lohitäyte letuille

Wasabi-lohitäytteen makumaailma saa vaikutteita Japanista. Tarjoa lettujen kanssa. Kokeile myös uuniperunoiden täytteeksi tai leivälle.
Wasabi-lohitäyte letuille
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • alle 15 min
  • 125 kcal / annos (100g)

Ainekset

5 annosta

Valmistus

alle 15 min
  1. Hienonna kirjolohiviipaleet. Halkaise, poista kivi ja koverra avokadonpuolikkaat irti kuoresta. Leikkaa avokadot pieniksi kuutioiksi.
  2. Sekoita kermaviili ja wasabitahna keskenään. Lisää joukkoon kalat ja avokadot. (Paahda seesaminsiemenet ja sekoita ne täytteeseen. Voit myös maustaa letut paistovaiheessa seesaminsiemenillä: sulata pannulla nokare rasvaa, ripottele päälle seesaminsiemeniä, kaada lettutaikinaa pannulle ja paista.) Täyte riittää noin 10 letulle.

Ravintosisältö perannos 100g100 g

  • 125 kcal532 kJ
  • Proteiinia6 g
  • Hiilihydraatteja2 g
  • Rasvaa10 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille