Wasabi-lohitäyte letuilleTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Wasabi-lohitäyte letuille

  • Annosmäärä5 annosta
  • Valmistusaikaalle 15 min
  • Gluteeniton
  • Kananmunaton
Wasabi-lohitäytteen makumaailma saa vaikutteita Japanista. Tarjoa lettujen kanssa. Kokeile myös uuniperunoiden täytteeksi tai leivälle.
  • Gluteeniton
  • Kananmunaton

Ainekset

5 annosta
2 pkt (à 150 g)
 
graavikirjolohta
tai
2 (n. 400 g)
 
Pirkka syöntikypsää avokadoa
tai
2 prk (à 200 g)
 
tai
1–2 tl
 
wasabia
tai
(n. 1 rkl
 
seesaminsiemeniä)
tai

Ravintosisältö

Energia
1 261 kJ / 304 kcal
Rasva
24,9 g
josta tyydyttynyttä
7,5 g
Hiilihydraatit
4,3 g
josta sokereita
3,8 g
Proteiini
13,8 g
Suola
0,2 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 15 min

Hienonna kirjolohiviipaleet. Halkaise, poista kivi ja koverra avokadonpuolikkaat irti kuoresta. Leikkaa avokadot pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kermaviili ja wasabitahna keskenään. Lisää joukkoon kalat ja avokadot. (Paahda seesaminsiemenet ja sekoita ne täytteeseen. Voit myös maustaa letut paistovaiheessa seesaminsiemenillä: sulata pannulla nokare rasvaa, ripottele päälle seesaminsiemeniä, kaada lettutaikinaa pannulle ja paista.) Täyte riittää noin 10 letulle.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Pirkka laktoositon kermaviili 200g
    Hinta 0,59/kpl
    2,95/kg
  • Avokado 300g luomu PE/ KE 1lk
    Hinta 3,49/kpl
    11,63/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,6 (5 arviota)