• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
SimpukkapastaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Simpukkapasta

Simpukkapastassa maistuvat fenkoli ja sitruuna. Raikas pasta valmistuu helposti pakastesimpukoista. Noin 1,45€/annos.

  • 4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4 annosta
    • 300gspagettia

Kastike

    • 1pkt(200 g)Pirkka sinisimpukoita, kuorittuja (pakaste)
    • 1(250 g)fenkoli
    • 1(100 g)sipuli
    • 2-3valkosipulinkynttä
    • 2-3rklsitruunan mehua
    • 2tlsitruunan raastettua kuorta
    • n. 1/2tlsuolaa
    • 1/2tlmustapippuria
    • 1 1/2dllehtipersiljaa hienonnettuna
    • 1/2-1dlpastan keitinlientä

Valmistus

alle 30 min
  1. Sulata simpukat pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.
  3. Kuori ja hienonna fenkoli, sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota fenkolia ja sipulia öljyssä noin 5 minuuttia. Lisää valkosipulinkynnet ja kuullota hetki. Mausta sitruunan mehulla ja kuorella, suolalla sekä pippurilla. Lisää joukkoon simpukat, lehtipersilja ja hieman pastan keitinlientä. Kuumenna.
  4. Valuta pasta. Sekoita simpukkaseos kuuman pastan joukkoon.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 4/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 27 arvostelua