Simpukkapasta
Simpukkapastassa maistuvat fenkoli ja sitruuna. Raikas pasta valmistuu helposti pakastesimpukoista. Noin 1,45€/annos.
- 4 annosta
- alle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 300gspagettia
Kastike
- 1pkt(200 g)Pirkka sinisimpukoita, kuorittuja (pakaste)
- 1(250 g)fenkoli
- 1(100 g)sipuli
- 2-3valkosipulinkynttä
- 2-3rklsitruunan mehua
- 2tlsitruunan raastettua kuorta
- n. 1/2tlsuolaa
- 1/2tlmustapippuria
- 1 1/2dllehtipersiljaa hienonnettuna
- 1/2-1dlpastan keitinlientä
Valmistus
alle 30 min- Sulata simpukat pakkauksen ohjeen mukaan.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.
- Kuori ja hienonna fenkoli, sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota fenkolia ja sipulia öljyssä noin 5 minuuttia. Lisää valkosipulinkynnet ja kuullota hetki. Mausta sitruunan mehulla ja kuorella, suolalla sekä pippurilla. Lisää joukkoon simpukat, lehtipersilja ja hieman pastan keitinlientä. Kuumenna.
- Valuta pasta. Sekoita simpukkaseos kuuman pastan joukkoon.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 4/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Tosi hyvä ja raikas pasta! Olen tehnyt pari kertaa samalla idealla mutta vähentänyt hieman fenkolin määrää ja lisännyt pastaan kapriksia.
Hyvät raaka-aineet, mutta melko pliisu ruoka tuli :(