Sinappinen kinkkuleipä
- Annosmäärä2 kpl
- Valmistusaikayli 60 min
- Kananmunaton
Itse tehty leipä maistuu aina erityisen herkulliselle. Kätke leivän sisälle sinappia ja kinkkua.
- Kananmunaton
Ainekset
2 kpl
Taikina
- 5 dl vettä
- 1 ps (11 g) kuivahiivaa
- 1 tl suolaa
- 2 dl Pirkka Luomu ruishiutaleita
- n. 10 dl Pirkka hiivaleipävehnäjauhoja
- 1/2 dl öljyä
Täyte
- n. 1/2 dl Pirkka sinappia
- 200 g Pirkka ylikypsää saunapalvikinkkua (pala)
- 1 ps (150 g) Pirkka emmental-mozzarellajuustoraastetta
Ravintosisältö
- Energia885 kJ / 211 kcal
- Rasva7,2 g
- josta tyydyttynyttä2,2 g
- Hiilihydraatit25,6 g
- josta sokereita1,1 g
- Proteiini10,4 g
- Suola0,9 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
yli 60 min
- Lämmitä vesi noin 42-asteiseksi. Sekoita joukkoon pieneen jauhomäärään sekoitettu kuivahiiva, suola ja ruishiutaleet. Alusta taikinaan hiivaleipävehnäjauhot vähitellen. Lisää öljy alustamisen loppuvaiheessa. Kohota taikinaa lämpimässä paikassa noin 30 minuuttia.
- Suikaloi kinkku. Jaa taikina kahteen osaan. Kauli taikinapala suorakaiteen muotoiseksi levyksi. Sivele levyn pinta sinapilla, ripottele päälle puolet suikaloidusta kinkusta ja juustoraasteesta.
- Kääri levy rullalle kulmasta aloittaen. Leivo toinen taikinapala samoin. Kohota leivät liinan alla muhkeiksi. Vedä kohonneisiin leipiin terävällä veitsellä varovasti viiltoja.
- Paista 200-asteessa uunin alimmalla tasolla noin 25 minuuttia. Kypsä leipä kumisee pohjaan koputeltaessa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Plussa-etu −9 %Plussa-kortillaEtuhinta 3,60/2 kpl12,00/kgIlman Plussa-korttia 1,99/kpl (13,27/kg)
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min4,5(36 arviota)
- Videoyli 60 min4,1(93 arviota)
- yli 60 min3,5(13 arviota)
- 30 - 60 min3,9(11 arviota)
- yli 60 min4,0(9 arviota)
- yli 60 min4,2(6 arviota)
- yli 60 min3,7(11 arviota)
- alle 30 min4,4(7 arviota)