Hyppää sisältöön
Sinappinen kinkkuleipäTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Sinappinen kinkkuleipä

  • Annosmäärä2 kpl
  • Valmistusaikayli 60 min
  • Kananmunaton
Itse tehty leipä maistuu aina erityisen herkulliselle. Kätke leivän sisälle sinappia ja kinkkua.
  • Kananmunaton

Ainekset

2 kpl

Taikina

Täyte

Ravintosisältö

  • Energia
    885 kJ / 211 kcal
  • Rasva
    7,2 g
  • josta tyydyttynyttä
    2,2 g
  • Hiilihydraatit
    25,6 g
  • josta sokereita
    1,1 g
  • Proteiini
    10,4 g
  • Suola
    0,9 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

yli 60 min
  1. Lämmitä vesi noin 42-asteiseksi. Sekoita joukkoon pieneen jauhomäärään sekoitettu kuivahiiva, suola ja ruishiutaleet. Alusta taikinaan hiivaleipävehnäjauhot vähitellen. Lisää öljy alustamisen loppuvaiheessa. Kohota taikinaa lämpimässä paikassa noin 30 minuuttia.
  2. Suikaloi kinkku. Jaa taikina kahteen osaan. Kauli taikinapala suorakaiteen muotoiseksi levyksi. Sivele levyn pinta sinapilla, ripottele päälle puolet suikaloidusta kinkusta ja juustoraasteesta.
  3. Kääri levy rullalle kulmasta aloittaen. Leivo toinen taikinapala samoin. Kohota leivät liinan alla muhkeiksi. Vedä kohonneisiin leipiin terävällä veitsellä varovasti viiltoja.
  4. Paista 200-asteessa uunin alimmalla tasolla noin 25 minuuttia. Kypsä leipä kumisee pohjaan koputeltaessa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti