SinappiperunatTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Sinappiperunat

Sinappisella kastikkeella maustetut perunat sopivat tarjottavaksi vaikkapa grillatun makkaran kanssa.

Ainekset

4–5 annosta
    • 1kguusia perunoita
    • 2tlsuolaa keitinveteen

Sinappikastike

Lisäksi

    • 1pkt(400 g)Kabanossi-makkaraa, savupekoni

Valmistus

30 - 60 min
  1. Pese perunat hyvin. Kiehauta vesi, lisää suola ja perunat. Keitä juuri ja juuri kypsiksi. Kaada vesi pois.
  2. Valmista kiehumisen aikana sinappikastike. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Sekoita sinapin joukkoon öljy, etikka, omenatäysmehu, valkosipuli, mustapippuri, suola ja runsaasti hienonnettua tilliä.
  3. Kuori kuumat perunat tarvittaessa, lohko ja sekoita joukkoon sinappikastike. Ripottele pinnalle vielä runsaasti tilliä. Tarjoa lämpimät sinappiperunat grillattujen makkaroiden ja raikkaan salaatin kanssa.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille4 arvostelua