• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Kabanossivartaat ja perunasalaatti

Kesäinen grilliateria syntyy grillatuista makkaravartaista ja kirkkaasta perunasalaatista. Voit kypsentää vartaat myös uunissa.
Kabanossivartaat ja perunasalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • yli 60 min
  • 119 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Vartaat

Perunasalaatti

    • 1kguusia perunoita
    • 3nippusipulia varsineen
    • 1 1/2dlmaustekurkkuviipaleita

Kastike

Valmistus

yli 60 min
  1. Valmista ensin perunasalaatti. Harjaa perunat puhtaiksi. Keitä perunat kypsiksi suolavedessä. Hienonna nippusipulit varsineen. Kuutioi maustekurkut.
  2. Sekoita kastikkeen ainekset kulhossa.
  3. Kaada kypsistä perunoista vesi pois ja paloittele ne. Sekoita lämpimät perunat kastikkeen joukkoon. Lisää sipulit ja maustekurkut. Anna maustua noin 1/2 tuntia.
  4. Paloittele makkarat. Leikkaa pekoniviipaleet kolmeen osaan. Kuutioi paprika ja leikkaa ananasviipaleet neljään osaan. Pujottele vedessä liotettuihin vartaisiin vuorotellen makkaroita, pekonia, ananasta ja paprikaa.
  5. Grillaa vartaita välillä käännellen, kunnes ne ovat kauniin värisiä. Voit kuumentaa vartaat myös uunin grillissä 225-asteessa noin 15 minuuttia. Käännä vartaat kerran kuumennuksen aikana. Tarjoa vartaat perunasalaatin kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 119 kcal496 kJ
  • Proteiinia3,05 g
  • Hiilihydraatteja10,3 g
  • Rasvaa7,16 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu