• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Sinappiset lihapullat

Dijon kokojyväsinappi ja grana padano -juustoraaste tuovat perinteiseen lihapullaan uutta makua.
Sinappiset lihapullat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 28 kpl
  • 30 - 60 min
  • 280 kcal / annos (110g)

Ainekset

28 kpl
    • 1pkt(400 g)Pirkka naudan jauhelihaa
    • tai
    • Pirkka nauta-sika jauhelihaa
    • 1viipale (25 g)paahtoleipää
    • 1/2dlvettä
    • 1kananmuna
    • 2rklMaille Dijon kokojyväsinappia
    • 1/2tlsuolaa
    • 1/2tlmustapippuria

Paistamiseen

    • 2rklöljyä

Valmistus

30 - 60 min
  1. Hienonna paahtoleipä. Sekoita vesi, kananmuna ja hienonnettu leipä keskenään. Anna turvota hetki.
  2. Lisää sinappi, juustoraaste, mausteet ja jauheliha. Sekoita taikina tasaiseksi.
  3. Muotoile taikinasta kostutetuin käsin tasakokoisia pyöryköitä ja paista pannulla kypsiksi miedolla lämmöllä 10-15 minuuttia. Tarjoa perunasoseen ja salaatin kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit valmistaa lihapullat myös sika-nautajauhelihasta.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 110g100 g

  • 280 kcal1 170 kJ
  • Proteiinia16 g
  • Hiilihydraatteja3 g
  • Rasvaa22 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 19 arvostelua