• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Sinihomejuusto-sipulikeitto

Mausta sipulikeitto sinapilla ja sinihomejuustolla.
Sinihomejuusto-sipulikeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4-5 annosta

Pinnalle

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori ja leikkaa halkaistut sipulit ohuiksi viipaleiksi. Kuumenna voi kattilassa ja kuullota siinä sipulit pehmeiksi.
  2. Lisää kattilaan vesi ja kasvisfondi. Mausta mustapippurilla ja sinapilla. Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 1/2 tuntia.
  3. Murenna ja sulata keiton joukkoon sinihomejuusto. Annostele keitto kulhoihin. Ripottele pinnalle paahdettua sipulia ja timjamia (sekä krutonkeja).

Ravintosisältö perannos 300g100 g

  • 180 kcal754 kJ
  • Proteiinia8 g
  • Hiilihydraatteja10 g
  • Rasvaa12 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1