• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Yakisoba Pan eli japanilainen sobanuudelisämpyläTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Yakisoba Pan eli japanilainen sobanuudelisämpylä

Herkullisen yakisoba pan -leivän kerrotaan saaneen alkunsa 1950 -luvulla Tokiossa, kun asiakas pyysi saada perinteisestä katuruokaravintolasta ostamansa yakisoba -nuudeliannoksen sämpylän täytteenä. Noin 0,70€/kpl.

  • 8 kpl
  • 30 - 60 min

Ainekset

8 kpl
    • 1prk(90 g)Soba -nuudelipurkki (Nissin Classic)
    • 1(60 g)pieni sipuli
    • 1/2(30 g)porkkana
    • 100gkeräkaalia
    • 1rklöljyä
    • n. 1dlHellmann´s majoneesia
    • 1/2merileväarkki hienonnettuna
    • garia eli sushi-inkivääriä

Valmistus

30 - 60 min
  1. Avaa nuudelipurkki ja poista sisältä maustekastike. Täytä kuppi kiehuvalla vedellä. Sulje kansi ja jätä sivuun 3 minuutiksi. Valuta vesi pois ja jätä pehmenneet nuudelit siivilään valumaan.
  2. Kuori sipuli ja porkkana. Ota porkkanasta perunankuorimaveitsellä ohuita suikaleita. Hienonna kaali.
  3. Kuumenna pannulla öljy ja kuullota siinä sipuli- ja porkkanasuikaleet ja lisää hetken kuluttua kaali ja nuudelit. Kuumenna ja sekoita joukkoon nuudelipakkauksen kastike.
  4. Lämmitä hot dog -sämpylät mikrossa ja levitä halkaistuille sämpylöille majoneesia. Täytä sämpylät nuudeliseoksella ja viimeistele inkiväärillä sekä merilevällä. Nauti heti.

Tiesitkö että...

Tiesitkö? Japanissa yakisoba pan -annos viimeistellään punaisilla luumuviinietikassa pikkelöidyillä inkiväärilastuilla. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 12/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 18 arvostelua