Sitruuna-tillisilli
- Annosmäärä6 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
Sitruuna-tillisilli maistuu paahdetun ruisleivän tai keitettyjen perunoiden kanssa.
Ainekset
6 annosta
1 tlk | tai |
Kastike | |
---|---|
2 | kananmunaa tai |
1/2 | omena tai |
1/2 | sitruuna tai |
1 dl | tai |
1 dl | tai |
1 dl | tilliä hienonnettuna tai |
Valmistus
alle 30 min
Valuta silli ja hienonna palat. Keitä munat koviksi noin 10 minuuttia. Kuori ja hienonna toinen muna, jätä toinen koristelua varten. Kuori ja kuutioi omena. Raasta hyvin pestystä sitruunasta kuori ja purista mehu.
Sekoita sillin joukkoon hienonnettu muna, omenakuutiot, sitruunanmehu ja -kuoriraaste, majoneesi, kermaviili sekä tilli. Sekoita ja anna maustua jääkaapissa ennen tarjoilua.
Koristele kananmunalohkoilla ja tillillä. Tarjoa paahdetun ruisleivän tai keitettyjen perunoiden kanssa.
Vinkki! Kokeile myös uuniperunoiden täytteenä.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min4,7(6 arviota)
- alle 30 min
- alle 15 min3,0(8 arviota)
- alle 30 min3,1(9 arviota)
- alle 15 min3,8(31 arviota)
- yli 60 min4,3(3 arviota)
- yli 60 min4,7(6 arviota)
- alle 30 min
Arvostele resepti
ka. 4,0 (2 arviota)