• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Sitruuna-tillisilli

Sitruuna-tillisilli
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • alle 30 min
  • 173 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta

Kastike

Valmistus

alle 30 min
  1. Valuta silli ja hienonna palat. Keitä munat koviksi noin 10 minuuttia. Kuori ja hienonna toinen muna, jätä toinen koristelua varten. Kuori ja kuutioi omena. Raasta hyvin pestystä sitruunasta kuori ja purista mehu.
  2. Sekoita sillin joukkoon hienonnettu muna, omenakuutiot, sitruunanmehu ja -kuoriraaste, majoneesi, kermaviili sekä tilli. Sekoita ja anna maustua jääkaapissa ennen tarjoilua.
  3. Koristele kananmunalohkoilla ja tillillä. Tarjoa paahdetun ruisleivän tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Kokeile myös uuniperunoiden täytteenä.

Ravintosisältö per 100 g

  • 173 kcal725 kJ
  • Proteiinia6,27 g
  • Hiilihydraatteja8,79 g
  • Rasvaa12,5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2