Sitruunainen valkopapukeittoTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Sitruunainen valkopapukeitto

Maukas papukeitto nautitaan parmesaanilastujen kanssa. Noin 0,90 €/annos*

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori ja pilko porkkanat viipaleiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota porkkanoita, sipulia ja valkosipulia ison kattilan pohjalla öljyssä, kunnes sipulit ovat läpikuultavia.
  2. Lisää vesi, murennetut liemikuutiot, valutetut ja huuhdotut pavut, jyvämakaroni, lehtikaali ja yrtit. Anna keiton kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia tai kunnes pasta on kypsää.
  3. Lisää sitruunanmehu ja vettä tarvittaessa. Maista ja mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa keitto parmesaanilastujen kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 2 arvostelua
  • Kokkailija21.9.2018

    Sitruunainen valkopapukeitto, ohjeesta kuitenkin puuttuu sitruuna?

  • K-Kuluttajapalvelu21.9.2018

    Kokkailija, kiitos huomiostasi ja pahoittelut, että reseptiin on jäänyt virhe. Ohjeeseen on nyt lisätty puuttuva sitruunamehu.