Sitruunainen valkopapukeitto
Maukas papukeitto nautitaan parmesaanilastujen kanssa. Noin 0,90 €/annos*
- 4 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- 2(170 g)porkkanaa
- 1(50 g)pieni keltasipuli
- 2valkosipulinkynttä
- 1rklöljyä
- 1lvettä
- 2kasvisliemikuutiota
- 1tlk(380/230 g)Pirkka isoja valkoisia papuja suolaliemessä
- 1dljyvämakaronia (Abez) tai
- muuta pientä makaronia
- 1/2ps(à 125 g)Pirkka lehtikaalisuikaleita
- 1/2tlkuivattua timjamia
- 1/3tlkuivattua rosmariinia
- suolaa ja mustapippuria
- 2-3rklsitruunanmehua
Valmistus
30 - 60 min- Kuori ja pilko porkkanat viipaleiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota porkkanoita, sipulia ja valkosipulia ison kattilan pohjalla öljyssä, kunnes sipulit ovat läpikuultavia.
- Lisää vesi, murennetut liemikuutiot, valutetut ja huuhdotut pavut, jyvämakaroni, lehtikaali ja yrtit. Anna keiton kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia tai kunnes pasta on kypsää.
- Lisää sitruunanmehu ja vettä tarvittaessa. Maista ja mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa keitto parmesaanilastujen kanssa.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Teemat Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Sitruunainen valkopapukeitto, ohjeesta kuitenkin puuttuu sitruuna?
Kokkailija, kiitos huomiostasi ja pahoittelut, että reseptiin on jäänyt virhe. Ohjeeseen on nyt lisätty puuttuva sitruunamehu.