• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Sitruunaiset fenkoli-perunanyytit

Raikkaan sitruunaiset fenkoli-perunanyytit sopivat erityisesti kalan lisäkkeeksi. Kokeile myös broilerin kanssa. Tämäkin resepti vain n. 0,65€/annos*.
Sitruunaiset fenkoli-perunanyytit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 100 kcal / annos (140g)

Ainekset

5 annosta

Lisäksi

    • vaaleaa kalaa fileenä, (esim. ahven tai kuha)

Valmistus

30 - 60 min
  1. Pese perunat ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Halkaise fenkoli, leikkaa kanta pois ja suikaloi ohueksi. Sekoita nyyttien ainekset keskenään kulhossa.
  2. Leikkaa foliosta ja leivinpaperista 6 palaa. Levitä foliot pöydälle ja niiden päälle pienemmät leivinpaperipalat. Jaa peruna-fenkoliseos paloille tasaisesti. Sulje foliot nyyteiksi ja nosta ne uunipellille.
  3. Kypsennä nyyttejä 225-asteisessa uunissa noin 30 minuutin ajan. Voit myös valmistaa nyytit grillissä. Avaa kuumat folionyytit varoen ja tarkista perunoiden kypsyys. Tarjoa esimerkiksi paistettujen ahvenfileiden kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 140g100 g

  • 100 kcal431 kJ
  • Proteiinia2 g
  • Hiilihydraatteja15 g
  • Rasvaa4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1