• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Soijamarinoidut kananmunat

Soijamarinoidut kananmunat saavat maustua rauhassa jääkaapissa. Kokeile esimerkiksi ramenkeittoon.
Soijamarinoidut kananmunat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 kpl
  • yli 60 min
  • 52,7 kcal / annos (55g)

Ainekset

6 kpl
    • 6kananmunaa

Marinadi

    • 1valkosipulinkynsi
    • pala (3 x 3 cm)tuoretta inkivääriä
    • 1dlvettä
    • 2rklriisiviinietikkaa
    • 1rklsokeria

Valmistus

yli 60 min
  1. Keitä kananmunia noin 7 minuuttia ja jäähdytä ne kylmän veden alla. Kuori jäähtyneet munat.
  2. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynsi ja inkivääri. Mittaa marinadin ainekset kattilaan ja kiehauta. Jäähdytä marinadi ja laita kananmunat marinoitumaan muovipussiin jääkaappiin vähintään 3 tunniksi, mielellään yön yli. Halkaise munat ja tarjoa alkupalaksi, salaatissa tai ramenkeitossa.

Ravintosisältö perannos 55g100 g

  • 52,7 kcal221 kJ
  • Proteiinia4,28 g
  • Hiilihydraatteja2,19 g
  • Rasvaa2,95 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille6