Suppilovahveropasta
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Herkullinen ja täyteläinen suppilovahveropasta syntyy kermaisesta suppilovahverokastikkeesta ja leveästä nauhapastasta.
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
200 g (n. 3/4 l) | suppilovahveroita tai |
1 (100 g) | sipuli tai |
1 rkl | tai |
2 rkl | vehnäjauhoja tai |
4 dl | kasvislientä tai |
1–2 dl | tai |
ripaus | suolaa tai |
ripaus | mustapippuria tai |
n. 1/4 dl | timjamia tai persiljaa tai |
300 g | pappardelle nauhapastaa tai |
tai |
Ravintosisältö
Energia | 865 kJ / 208 kcal |
Rasva | 6,4 g |
josta tyydyttynyttä | 3,9 g |
Hiilihydraatit | 29,6 g |
josta sokereita | 2 g |
Proteiini | 6,1 g |
Suola | 1,7 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
yli 60 min
Puhdista ja paloittele sienet. Hienonna sipuli.
Paista sieniä pannulla ilman rasvaa, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut. Lisää rasva ja sipulit. Anna kuullottua. Ripottele joukkoon vehnäjauhot.
Lisää pannulle kasvisliemi koko ajan sekoittaen. Anna kypsyä pari minuuttia. Lisää joukkoon kerma ja kiehauta. Mausta suolalla ja pippurilla.
Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä (2 tl suolaa/2 litraa vettä). Valuta pasta. Sekoita kastike varovasti pastan joukkoon. Lisää tarvittaessa pastan keitinvettä. Tarkista maku. Hienonna pastan joukkoon tuoretta timjamia ja tarjoa halutessasi lisäksi parmesaaniraastetta.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pirkka sipuli 350g Suomi 2lkHinta 1,09/kpl3,11/kg
- Pirkka Luomu suomalainen vehnäjauho 1kg puolikarkeaHinta 2,15/kpl2,15/kg
- Barilla Collezione Pappardelle All'Uovo durumvehnästä ja kanamunasta valmistettu pasta 250gHinta 2,29/kpl9,16/kg
- Pirkka mustapippuri kokonainen 75gHinta 1,99/kpl26,53/kg
- Pirkka jodioitu ruokasuola 1kgHinta 1,19/kpl1,19/kg
- Plussa-etu −11 %Pirkka Kasvisfondi 180mlPlussa-kortillaEtuhinta 5,50/2 kpl15,28/lIlman Plussa-korttia 3,09/kpl
- Pirkka suomalainen kuohukerma 2dlHinta 1,15/kpl5,75/l
- Pirkka Parhaat Parmigiano Reggiano parmesan 200g laktoositonHinta 6,99/kpl34,95/kg
- Pirkka sipuli 1kg Suomi 2lkHinta 1,69/kpl1,69/kg
- Järvikylä timjami rkk FIHinta 1,89/kpl
- Järvikylä Timjami rasia 20gHinta 2,99/kpl
- Pirkka suomalainen puolikarkea vehnäjauho 2kgHinta 1,75/kpl0,88/kg
- Plussa-etu −18 %Myllärin Leivontakarkea vehnäjauho 2kgPlussa-kortillaEtuhinta 1,79/kpl0,90/kgIlman Plussa-korttia 2,19/kpl
- Rummo Pappardelle No119 pasta 500gHinta 4,59/kpl9,18/kg
- Pirkka mustapippuri 21g kokonainenHinta 0,85/kpl40,48/kg
- Meira Mustapippuri 60g kokonainenHinta 2,45/kpl40,83/kg
- Jozo jodioitu hienosuola 125gHinta 0,99/kpl7,92/kg
- Jozo jodioitu hienosuola 600gHinta 1,75/kpl2,92/kg
- Plussa-etu −20 %Maggi Kasvisliemi 500ml by PuljonkiPlussa-kortillaEtuhinta 2,68/kpl5,36/lIlman Plussa-korttia 3,35/kpl
- Knorr FOND DU CHEF Kasvis-annosfondi 4 x 28 gHinta 1,89/kpl16,88/kg
- Pirkka suomalainen voi 400gHinta 4,65/kpl11,63/kg
- Arla lisäaineeton normaalisuolainen meijerivoi 500g vähälaktoosinenHinta 4,09/kpl8,18/kg
- Pirkka suomalainen kuohukerma 5dlHinta 2,75/kpl5,50/l
- Valio kuohukerma 0,5 lHinta 4,09/kpl8,18/l
- Pirkka Parhaat Parmigiano Reggiano juustoraaste 80gHinta 2,99/kpl37,38/kg
- Giovanni Ferrari Parmigiano Reggiano Dop 150gHinta 7,35/kpl49,00/kg
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min3,9(229 arviota)
- 30 - 60 min4,5(2 arviota)
- 30 - 60 min3,7(10 arviota)
- 30 - 60 min4,2(28 arviota)
- yli 60 min4,0(181 arviota)
- 30 - 60 min4,1(120 arviota)
- alle 30 min3,7(96 arviota)
- 30 - 60 min4,0(105 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,1 (179 arviota)
- Jankku8 päivää sittenOli ihan hyvää, mutta lisäisin hieman päärynää tinjamin kanssa.
- MT16 päivää sittenOikein maukasta! Kermaisen herkullista, ja maistui myös lapsille.
- Ansku4 vuotta sittenTodella herkullista! Pastana tosin käytin leveää, tryffelillä maustettua, Sorrenton tuotua tagliatellaa.
- Mulperi6 vuotta sittenTodella hyvä pasta. Lisäsin joukkoon vielä papuja, jotka sopivat hyvin pastan sekaan.