• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Suppilovahveropasta

Herkullinen ja täyteläinen suppilovahveropasta syntyy sienikastikkeesta. N. 2,40€/annos.
Suppilovahveropasta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta

Valmistus

yli 60 min
  1. Puhdista ja paloittele sienet. Hienonna sipuli.
  2. Paista sieniä pannulla ilman rasvaa, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut. Lisää rasva ja sipulit. Anna kuullottua. Ripottele joukkoon vehnäjauhot.
  3. Lisää pannulle kasvisliemi koko ajan sekoittaen. Anna kypsyä pari minuuttia. Lisää joukkoon kerma ja kiehauta. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Keitä pasta suolalla maustetutussa vedessä (2 tl suolaa/2 litraa vettä). Valuta pasta. Sekoita kastike varovasti pastan joukkoon. Lisää tarvittaessa pastan keitinvettä. Tarkista maku. Hienonna pastan joukkoon tuoretta timjamia ja tarjoa halutessasi lisäksi parmesaaniraastetta.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 6/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö per 100 g

  • 154 kcal644 kJ
  • Proteiinia4,65 g
  • Hiilihydraatteja21,4 g
  • Rasvaa5,35 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille10