Suppilovahverorisotto
Suppilovahverorisotto on maukas ruoka syksyyn. Suppilovahveroiden sijaan voit käyttää sienirisottoon esimerkiksi kantarelleja, herkkusieniä tai mustia torvisieniä. Noin 4,00 €/annos*
- 4 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- 1ltuoreita suppilovahveroita
- 100gsalottisipulia
- 7-9dlvettä
- 2 1/2dl(alkoholitonta) kuivaa valkoviiniä
- 2rklKnorr kasvisfonditiivistettä
- 2rklvoita
- ripausmustapippuria
Pinnalle
Valmistus
30 - 60 min- Puhdista ja paloittele sienet. Hienonna kuoritut sipulit. Kuumenna vesi ja sekoita joukkoon fondi.
- Kuumenna sieniä kuivalla pannulla kunnes niistä irtoava enin neste on haihtunut. Lisää pannulle voi ja risottoriisi. Anna riisin kuullottua ja lisää tämän jälkeen pannulle sipulit ja kuullota vielä hetki.
- Kaada pannuun kuumaa kasvislientä vähitellen. Keitä sekoittaen niin, että neste imeytyy riisiin. Lisää uusi annos lientä vasta, kun neste on kokonaan imeytynyt riisiin. Lisää kypsentämisen alkupuolella risottoon myös valkoviini muutamassa erässä.
- Lisää kasvislientä tarpeen mukaan. Hauduta risottoa 15-25 minuuttia, kunnes riisi on juuri ja juuri kypsää. Risotto saa jäädä valuvan löysäksi..
- Sekoita lopuksi joukkoon parmesaaniraaste ja mausta mustapippurilla. Tarkista maku. Lisää suolaa tarvittaessa. Tarjoa sienirisotto parmesaaniraasteen kanssa.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 9/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Sesongit Teemat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Oli kyllä hyvää! Tosi tasapainoinen kokonaisuus. Valkkari mitä käytin oli makeaa, mutta se ei selvästi haitannut yhtään vaikka vähän jännitti.