• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Sushisalaatti

Sushisalaatissa maistuvat sushista tutut japanilaiset maut: riisiviinietikalla maustettu riisi, inkivääri, lohi, soija ja wasabi. N. 2,60 €/annos.
Sushisalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3-4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 500 kcal / annos (315g)

Ainekset

3-4 annosta

Kastike

Valmistus

30 - 60 min
  1. Keitä riisi ilman suolaa pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä se. Sekoita etikka, sokeri ja suola keskenään ja lisää tasaisesti riisin joukkoon. Anna tekeytyä hetki jääkaapissa.
  2. Viipaloi pitkittäin halkaistu kurkku. Halkaise avokado, poista kivi ja viipaloi hedelmäliha.
  3. Levitä riisi ja kasvikset laakealle vadille, sekoita kevyesti. Koristele kirjolohiruusukkeilla.
  4. Sekoita kastikkeen ainekset kierrevatkaimella ja tarjoa erikseen salaatin kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 315g100 g

  • 500 kcal2 100 kJ
  • Proteiinia16 g
  • Hiilihydraatteja42 g
  • Rasvaa30 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille8