Silakat kreikkalaiseen tapaan
Silakat maistuvat sekä kuumina että kylminä perunasoseen tai keitettyjen perunoiden kanssa.
3 annostaalle 30 min169 kcal / 100 g
Ainekset
3 annosta
- 300gsilakkafileitä
- ripaussuolaa
- ripausmustapippuria
- 1/2sitruuna
- n. 2rklruisjauhoja
- 2-3rkloliiviöljyä
- 2-3rklvalkoviinietikkaa
- 1/2tlrosmariinia
Valmistus
alle 30 min- Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin leikkuulaudalle. Mausta suolalla, pippurilla ja sitruunanmehulla. Anna maustua hetki.
- Käännä fileet kalan muotoon ja kieritä ruisjauhoissa. Paista muutamassa erässä kuumassa oliiviöljyssä. Siirrä kaikki silakat takaisin pannulle ja mausta ne valkoviinietikalla ja huhmaressa hienonnetulla rosmariinilla.
- Anna maustua pari minuuttia kannen alla.
Kategoriat
Teemat Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 169 kcal705 kJ
- Proteiinia 11,4 g
- Hiilihydraatteja3,01 g
- Rasvaa12,2 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi