TaatelikakkuTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Taatelikakku

Perinteinen taatelikakku on helppo tehdä ja säilyy pitkään mehevänä. Maku vain syvenee, jos kakku saa levätä yön yli ennen tarjoamista. Nauti kahvin kanssa!

  • 25 palaa
  • yli 60 min
  • 306 kcal / 100 g

Ainekset

25 palaa

Valmistus

yli 60 min
  1. Voitele ja korppujauhota 1,8 litran rengasvuoka. Pilko taatelit kattilaan ja keitä veden kanssa pehmeiksi. Soseuta taatelit halutessasi sauvasekoittimella. Sulata rasva taateleiden joukkoon.
  2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Yhdistä muna-sokerivaahto ja jäähtynyt taateliseos varovasti sekoittaen. Lisää kermaviili.
  3. Sekoita jauhot, vanilliinisokeri, leivinjauhe ja sooda keskenään. Lisää jauhoseos taikinaan. Vältä turhaa sekoittamista. Kaada taikina vuokaan ja paista 175 asteessa uunin alatasolla noin 1 tunti. Kumoa kakku hieman jäähtyneenä. Kakku säilyy hyvin.

Katso video

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 306 kcal1 280 kJ
  • Proteiinia 3,68 g
  • Hiilihydraatteja41,1 g
  • Rasvaa14,2 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Iso Omena
Vaihda
  • Pirkka Luomu pehmeä taateli 200g
    Pirkka Luomu pehmeä taateli 200g
    2,65