Tapasjuurekset
- Annosmäärä6 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Tapasjuurekset maistuvat herkulliselta valkosipulidippikastikkeen kanssa.
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
6 annosta
700 g | jauhoisia perunoita (rosamunda) tai |
700 g | tai |
1 pkt (170 g) | pekonia tai |
1/2 dl | Pirkka makeaa chilikastiketta tai |
2 tl | basilikaa tai oreganoa tai |
ripaus | merisuolaa myllystä tai |
Valmistus
30 - 60 min
Pese perunat hyvin ja leikkaa kuorineen lohkoiksi. Nosta perunat kulhoon ja mausta chilikastikkeella. Anna perunoiden maustua sen aikaa jääkaapissa, kun valmistat punajuuret.
Kuori punajuuret ja leikkaa ne kahtia. Leikkaa puolikkaat kuuteen osaan lohkoiksi ja pekoniviipaleet neljään osaan. Kiepauta pekonipalat punajuurien päälle.
Vuoraa uunipelti leivinpaperilla. Taita leivinpaperin keskelle taitos, jotta uunipelti jakaantuu kahteen osaan. Kaada perunalohkot ja punajuuret uunipellille omille puolilleen. Ripottele pinnalle yrttiä.
Paista perunoita ja punajuuria 225 asteessa uunin keskitasolla noin 30–35 minuuttia. Mausta kypsät perunat suolalla. Tarjoa lisäksi esimerkiksi valkosipulidippikastiketta.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min3,8(72 arvostelua)
- yli 60 min
- yli 60 min3,3(29 arvostelua)
- 30 - 60 min5,0(1 arvostelu)
- yli 60 min3,3(4 arvostelua)
- yli 60 min3,0(3 arvostelua)
- yli 60 min4,9(9 arvostelua)
- 30 - 60 min3,7(3 arvostelua)
Arvostele resepti
ka. 4,3 (3 arvostelua)