• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Tomaatti-mozzarellatäytteiset lohinyytit

Mehevien lohinyyttien täytteenä on mozzarellaa, tomaattia ja tuoretta basilikaa.
Tomaatti-mozzarellatäytteiset lohinyytit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 379 kcal / annos (170g)

Ainekset

4 annosta
    • 600gNorjan lohifileetä (fileen etupäästä)
    • mustapippuria
    • n. 1tlmerisuolaa myllystä
    • 1pkt(150 g)mozzarellaa
    • 1-2pientätomaattia
    • tuoretta basilikaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Poista lohesta ruodot ja leikkaa filee noin puolen sentin paksuiksi viipaleiksi graavilohen tapaan. Nosta viipaleet leivinpaperin päälle pellille. Muotoile viipaleen päistä yhtä leveitä. Mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Viipaloi juusto ja tomaatit yhtä moneen osaan kuin lohikin. Levitä lohiviipaleiden toiseen päähän juustoviipale, basilikanlehti sekä tomaattiviipale kerroksittain. Taita lohiviipale kahtia tomaatin päälle.
  3. Paista 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Koristele nyytit basilikalla. Tarjoa perunasoseen kanssa.

Ravintosisältö perannos 170g100 g

  • 379 kcal1 590 kJ
  • Proteiinia35 g
  • Hiilihydraatteja1 g
  • Rasvaa26 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1