• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Halloumi-sienitäytteinen possunfilee

Halloumi-sienitäytteinen possunfilee
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 annosta
  • yli 60 min
  • 147 kcal / 100 g

Ainekset

8 annosta
    • 1pkt(n. 1,5 kg)HK Viljapossun ulkofileetä
    • n. 1tlsuolaa
    • 1tlmustapippuria

Täyte

Lisäksi

    • puuvillalankaa
    • 1tlk(2 1/2 dl)Crème Bonjour cuisinea, valkosipuli & yrtit

Valmistus

yli 60 min
  1. Kuutioi juusto. Puhdista ja paloittele herkkusienet. Hienonna kuorittu sipuli. Ruskista juustokuutiot pannussa tilkassa öljyä ja siirrä lautaselle. Ruskista myös sienet pannussa rasvassa. Lisää joukkoon sipulit ja anna kuullottua. Siirrä pannu liedeltä sivuun ja sekoita joukkoon juusto.
  2. Leikkaa fileeseen viilto pitkittäin puoliväliin asti. Avaa filee leikkaamalla veitsellä molempia reunoja kohden niin, että saat yhtenäisen levyn, jonka voit kääriä kuin kääretortun. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Jätä mausteita myös pintaan.
  3. Levitä halloumi-sieniseos fileelle ja hienonna tuoreita yrttejä päälle. Kääri levy tiukaksi rullaksi. Sido rulla kiehuvaan veteen kastetulla puuvillalangalla. Paista fileelle kaunis paistopinta parilapannussa. Ripottele pintaan vielä mausteita. Työnnä fileeseen paistomittari. Paista 175 asteessa noin 1 tunti 15 minuuttia, kunnes sisälämpötila on 75 astetta.
  4. Poista lanka fileestä ja kääri folioon. Anna fileen vetäytyä ennen viipaloimista noin 20 minuuttia. Tarjoa kastikkeena Crème Bonjour Cuisinea.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 147 kcal613 kJ
  • Proteiinia16,7 g
  • Hiilihydraatteja0,74 g
  • Rasvaa8,49 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu