• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Paimenen pihvit ja mantelimuusi

Paimenen pihvit on kuorrutettu suussasulavalla vuohenjuustolla ja aurinkokuivatuilla tomaateilla.
Paimenen pihvit ja mantelimuusi
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 644 kcal / annos (400g)

Ainekset

4 annosta

Mantelimuusi

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ota liha huoneenlämpöön noin 1/2 tuntia ennen kypsentämistä.
  2. Keitä kuoritut ja paloitellut perunat kypsiksi (noin 20 minuuttia) suolalla maustetussa vedessä. Paahda mantelilastut kuumalla pannulla kauniin ruskeiksi.
  3. Kuumenna maito. Kaada perunoista keitinvesi pois ja soseuta perunat. Sekoita joukkoon kuuma maito, voi, suola ja 3/4 dl mantelilastuja. Koristele sose ruohosipulilla ja lopuilla mantelilastuilla.
  4. Viipaloi huoneenlämpöinen naudanfilee tasakokoisiksi, kalvottomiksi viipaleiksi. Nuiji viipaleet muovin välissä ohuemmiksi pihveiksi. Kuumenna paistinpannu ja sulata rasva.
  5. Paista pihvejä noin 4 minuuttia/puoli. Ripottele ruskistuneelle pinnalle suolaa ja mustapippuria.
  6. Jaa vuohenjuusto ja suikaloidut aurinkokuivatut tomaatit pihvien päälle. Peitä hetkeksi kannella, jotta juusto pehmenee. Koristele tuoreella rosmariinilla. Tarjoa mantelimuusin ja keitetyn parsakaalin kanssa.

Kategoriat

  • Pääraaka-aineet

Ravintosisältö perannos 400g100 g

  • 644 kcal2 680 kJ
  • Proteiinia34,8 g
  • Hiilihydraatteja40 g
  • Rasvaa34 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu